Promotie bilete concert Lake of Tears la Bucuresti

Biletele la concertul Lake Of Tears din iunie sunt mai ieftine zilele acestea! Concertul va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din turneul de promovare al albumului „Illwill”!
„Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro aduce in atentia publicului consumator de concerte o noua reducere! Oricine cumpara un bilet la Lake Of Tears in perioada 12-15 mai, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Astfel, pretul initial al biletului, de 100 de lei, se micsoreaza, cumparatorul platind doar 85 lei!
Aceasta promotie este valabila de joi pana duminica inclusiv, (12-15 mai) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!
„Promotia Saptamanii” a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a zecea saptamana in care se desfasoara!

Lake Of Tears a luat nastere in Suedia, in prezent are 4 membri si abordeaza genul metal. Trupa este cunoscuta pentru variatia genurilor pe care aceasta le abordeaza: de la doom metal la pop psihedelic, gothic rock si chiar folk. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003. Pana acum au lansat 7 albume iar de curand l-au lansat si pe cel de-al optulea. Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill si se incadreaza in acelasi gen cu care suedezii si-au obisnuit deja fanii si pe care acestia l-au denumit: "laketearsian"!  Ultimul album contine 13 track-uri dintre care 10 sunt piese noi iar 3 sunt bonus live track-uri.
Preturile biletelor sunt diferite, in functie de perioadele in care sunt cumparate:
- 1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general (pret intreg) - cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei
- 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Asadar, daca esti fan Lake Of Tears, profita de ocazie si cumpara-ti un bilet mai ieftin cu 15 procente!

0 comentarii: