Promotie bilete Gentelman & The Evolution

Biletele la concertul Gentleman & The Evolution din data de 15 mai sunt mai ieftine zilele acestea! Concertul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din turneul Gentleman & The Evoulution - Diversity Tour 2011 featuring Jahcoustix. Acest turneu promoveaza doua single-uri noi: I Got To Go & Diversity Live!

     Saptamana aceasta, in “Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro intra Gentleman & The Evolution! Oricine cumpara un bilet la acest concert in perioada 5-8 mai, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Astfel, pretul initial al biletului, de 40 de lei, se micsoreaza, cumparatorul platind doar 34 lei!

     Aceasta promotie este valabila de joi pana duminica inclusiv, (5-8 mai) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se face la domiciliu, prin curier!
     „Promotia Saptamanii” a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a noua saptamana in care se desfasoara!

     Gentleman - Tilmann Otto, s-a nascut in Germania dar dupa varsta de 17 ani a inceput sa viziteze foarte des Jamaica, tara ce a devenit a doua lui casa. Extrem de interesat de muzica reggae, Gentleman a inceput sa cante si sa produca acest gen de muzica, ajungand in scurt timp foarte remarcat in Jamaica, Germania si apoi in toata lumea. Muzica lui a ajuns pe primele locuri, in topurile multor tari iar albumul Confidence a urcat pe primul loc in topurile din Germania in 2004! Gentleman reprezinta la ora actuala imaginea muzicii reggae din Germania, avand multe colaborari cu alti artisti de renume mondial cum ar fi: Capleton, Bounty Killer, Anthony B, etc.

     In concertul de la Bucuresti, Gentleman va cinta impreuna cu Jahcoustix si vor fi acompaniati pe scena de o suita formata din 13 muzicieni! In deschidere vor urca pe scena: El Negro, East Roots, G Force Sound, Mr. Levy, Raizah! Evenimentul este organizat de G-Force Sound & Tralala Events!

     Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 40 lei (pret intreg) - cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 34 lei!
- 60 lei - in ziua concertului, la intrare

     Asadar, daca iti place muzica reggae, profita de aceasta promotie si cumpara-ti un bilet mai ieftin la acest concert!

0 comentarii: