NHK in Control Club

Joi 12 mai, ora 20.00 in CONTROL:
NHK yx dj set
(Raster Noton, Skam /Osaka- Japonia)

Seria party-urilor electro de joi continua in Control cu dj set-urile a doi artisti autohtoni Huzur si Contorsionist si nu in ultimul rand cel al invitatului special japonez.

Joi 12 mai, Bring The Noise si clubul CONTROL va propun o seara alaturi de Kouhei Matsunaga aka NHK yx si o „demostratie” dementiala ce implica sintetizatoare si samplere.

Warm-up si afterparty:

Intrarea este libera.

Kouhei este un muzician si grafician japonez din Osaka. In perioada sa de formare a crescut ascultand hardcore-techno, rap si hiphop, a studiat arhitectura si a inceput sa faca muzica in 1992.

In 1998, spre finalul adolescentei, lanseaza deja primul sau album  "Upside Down" la Mille Plateaux (Germany) in 1998.
Compozitiile sale au fost produse sub diferite nume de scena ( NHK, NHKyx, Internet Magic, Koyxen)  de numeroase case de discuri din intreaga lume - Mille Plateaux, Raster Noton (Germany), Wordsound (US), Important Records (US) and Skam Records (UK), etc.

Fascinat de lumea samplerelor si a sintetizatoarelor , Kouhei experimenteaza si participa la diverse performance-uri alaturi de artisti cunoscuti ai scenei muzicale electronice : Merzbow, Autechre's Sean Booth, Mika Vainio (Fin), Conrad Schnitzler, Asmus Tietchens (Ger) , Rashad Becker (Ger), Puppetmastaz crew, Sleeparchive si Sensational.


In 2002 preia initiativa de a crea ”Flying Swimming” propiul label de organizare de evenimente muzicale experimentale si de arta contemporana.

0 comentarii: