Za Funk Fest 3-5 februarie

Art Jazz prezinta prima editie a festivalului ZA Funk Fest, ce va avea loc in perioada 3-5 februarie 2012 in Passage Club (Calea Victoriei nr. 52).
Protagonistii vor fi trupele TiPtiL, Jimmy Cserkesz si Petra Acker, Luiza Zan & ZA Band, Loungerie II, Free Connection (din Sfintu Gheorghe) si Snaps Vocal Band feat. Luiza Zan.
ZA FUNK FEST isi propune sa aduca o pata de culoare, mai exact un splash in culorile curcubeului, pe scena muzicala de clubbing, printr-o adunare muzicala cu parfum de jazz, funk, retro si cu iz de cool.
Cele trei seri de festival vor prezenta concerte dinamice si, prin natura muzicii, purtand o valoare sociala strategica - tonusul va fi unul de dans continuu. Starea de armonie si serenitate va fi intretinuta si de video-proiectiile de filme din anii '70 - '90, respectand tematica festivalului, filme inspirationale si motivationale precum "Hair" sau filmul concertului "The Rebirth of Kirk Franklin".
ZA FUNK FEST se va incheia cu un jam session la care vor participa muzicienii de pe afis, muzicieni-invitati-surpriza, dar si muzicieni din public.
Initiativa acestui festival apartine directorului Art Jazz Club, Adrian Andries, autor a doua editii ale "Dictionarului de Jazz", un "demers analitic şi structurativ unic Ón literatura de specialitate din Rom‚nia", prin prezentarea majoritatii muzicienilor de jazz din lume, biografii, dar si analize muzicale, cronici si critici.
Responsabila cu desfasurarea trupelor in festival este Luiza Zan, muzician de jazz, compozitoare, textiera si, mai nou, profesoara la Artskul.

0 comentarii: