Concert extraordinar Taxi la Arenele Romane - 6 iunie

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi sustine un concert extraordinar in data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Primele bilete au fost distribuite ieri, odata cu punerea lor in vanzare prin Reteaua Eventim.

In amfiteatrul din Parcul „Carol” vor rasuna piese binecunoscute, de la „esentialele” „Mi-e dor si doare”, „Jumatatea mea”, „Ea inca ma iubeste”, la foarte iubitele melodii din cadrul „Trilogiei celor doua cuvinte” sau piese foarte noi, cum ar fi ”No Smoking”.

Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacsu, Darius Neagu si Kerezsi Csongor se intanesc cu publicul de toate varstele, in cel mai important concert Taxi al acestui an.

Este pentru prima data cand Taxi sustine un concert de anvergura intr-un amfiteatru in aer liber, asa ca atmosfera va fi speciala, diferita de concertele in spatiu inchis.

Taxi inseamna deopotriva veselie, spontaneitate, bucuria de a trai, dar si umor, romantism, accente lirice, ironice si, mai ales, autoironice. Piesele cu mesaj, versurile inteligente si charisma solistului Dan Teodorescu au propulsat trupa in randul celor mai iubite, fiind sustinuta de categorii largi de public de toate varstele si din toate mediile sociale.

Concertul de la Arenele Romane va fi o intalnire memorabila pentru toti admiratorii trupei, care este pusa intr-un context inedit.

Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti, Call Center 1951 si online pe www.eventim.ro.

0 comentarii: