Lansare album Aylin Cadir - 11 aprilie - Palatul Ghika


Pe data de 11 aprilie la Palatul Ghika de la ora 22.00, Aylin isi lanseaza primul album din cariera solo. “Cloud” va fi un album de jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, si va contine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Morosanu, Ciprenko si Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast si un bonus track, Better, piesa cantata de Vicky Red impreuna cu Aylin.

Aylin si-a inceput cariera in trupa Pops, formata in urma unui reality show. Dupa acea perioada, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat in jur instrumentisti de jazz si a inceput sa cante standarde de jazz, romante frantuzesti sau romanesti, reinterpretari de piese turcesti, prin cluburi de jazz din tara. In 2012, s-a hotarat sa-si faca propriul album de muzica jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de catre Bazooka si Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Morosanu si Ciprenko.

Primul single de pe album, “Cloud”, a fost lansat in noiembrie 2012, impreuna cu un videoclip semnat de Razvan Marinescu. Al doilea single de pe album, “Chemistry”, beneficiaza de un videoclip proaspat lansat pe 1 Aprilie.

0 comentarii: