Incurca Lume - 24 aprilie - La Scena



București, miercuri 24 aprilie 2013, ora 20.00, Club La Scena
prezintă:
piesa ”Încurcă lume” în regia lui Cătălin Bugean  
Sâmbătă seara, la Club La Scena se joacă o nouă reprezentație a spectacolului  Încurcă lume, în regia lui Catălin Bugean.
Un sot ce intarzie pana in zorii zilei, o sotie nervoasa, un alibi, prieten imaginar care apare la usa … un cocktail de situatii neprevazute din care transpare un umor rafinat si dialoguri intepatoare.
Pe scurt … aventura avocatului Emil Strimbuleanu incepe cand acesta ajunge acasa dupa o noapte petrecuta in oras. Domnul Strimbuleanu are de infruntat scenele de isterie ale Didinei, sotia ce il astepta nerabdatoare; vizita pe cat de salvatoare pe atat de stranie a lui Bungrazescu, prietenul inventat ca scuza la repezeala, ba chiar si a sotiei acestuia, irezistibila Olga; Si peste toate acestea si investigatiile cumnatului Pintenaru, un meticulos detectiv particular.
Un spectacol des intalnit in viata cuplurilor, o punere in scena a uneia dintre numeroasele situatii in care aflam cum barbatii isi complica viata, iar femeile nu se lasa nicidecum mai prejos
Text este adaptat după piesa cu același nume, de A.de Herz.
Piesa a debutat anul trecut și în scurt timp de la debut a cîștigat două premii pe deplin meritate: premiul pentru cel mai bun spectacol si premiul pentru cea mai buna scenografie, în cadrul festivalului de teatru "Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe", ediția 2012, un festival ce reunește unele dintre cele mai bune producții independente din peisajul teatrului românesc.
Personajele piesei au fost interpretate de-a lungul vremii de actori celebrii, ca: Radu Beligan, Octavian Cotescu, Mihai Fotino, Stela Popescu.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Ovidiu Ușvat, Ecaterina Țugulea, Alexandra Timofte, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu.
Muzica spectacolului: trupa Dilema – live act.
Alex Iordanescu - chitară
Adrian Nastac – vioară
 
Club La Scena www.lascena.ro
Calea Calarasilor nr. 55, sector 3, Bucuresti

0 comentarii: