Concert The Hyde Club in Control Club - 16 aprilieRockerii bucureșteni The Hyde Club concertează marți, 16 aprilie, de la ora 21, la Control Club (Constantin Mille, 4). Intrare liberă & 50% bar discount!

Facebook event

The Hyde Club s-a format în toamna lui 2011, când trei muzicieni foarte talentați s-au întâlnit cu doi corporatiști încăpățânați și au înțeles că se află într-un moment plin de oportunități. Astfel, în mai puțin de două repetiții, aveau gata prima lor compoziție, care vorbea exact despre această perioadă: Bye-Bye Youth.

Pentru cei cinci membri (Dragoș Popescu – voce, Andrei Marinescu – lead chitară, Vlad Marinescu – chitară/backing vocals, Matei Alecu – tobe, George Frățică – bas) a urmat o perioadă intensă de compoziție și repetiții, iar în aprilie 2012 erau deja în studio pentru a înregistra primele lor 6 piese.

Acestea au fost reunite într-un EP cu titlul Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow și masterizate în Marea Britanie, la Reveal Sound, de către Neil Pickles, cel ce a mai lucrat cu Fun Lovin’ Criminals, M83 sau Urma. EP-ul poate fi ascultat în întregime pe pagina de Bandcamp a trupei: http://thehydeclub.bandcamp.com/

La sfârșitul înregistrărilor, artiștii au sesizat că încă nu aveau un nume pentru proiect, deoarece toate la care se gândiseră erau deja date. The Hyde Club a fost o alegere salvatoare! Plin de simboluri, The Hyde Club este un caleidoscop al speranțelor, temerilor și trăirilor de zi cu zi, al spațiilor largi dar și al colțurilor întunecate.

Melodiile The Hyde Club sunt pline de un optimism asumat, cântate direct și energic. Greu de încadrat, stilul abordat este influențat de brit-ul anilor ‘90, indie-ul anilor 2000 și punk-ul veșnic tânăr.

În 2013, cei cinci The Hyde Club au în plan înregistrări și concerte, care să transmită mesajul muzicii lor:
“Syncronize our bodies,
Minds and our souls,
Unify our voices,
Let’s rock'n'roll”

Facebook: http://www.facebook.com/TheHydeClub
Bandcamp: http://thehydeclub.bandcamp.com/
Soundcloud: http://soundcloud.com/vlad-marinescu/sets/some-borrowed-some-stolen-some-songs-for-tomorrow


 
Intrarea la concertul The Hyde Club de marți, 16 aprilie, ora 21, la Control Club (Constantin Mille, 4) este liberă. După concert, afterparty cu Brutus! (50% bar discount după ora 22).
www.control-club.ro
http://www.facebook.com/clubcontrol

0 comentarii: