Concurs: Concert TiPtiL in Puzzle-Cafe Bistro - 13 aprilie

[Later edit]: Elena-Daniela Gogan este fericita castigatoare ce se va regasi pe lista de la intrare.

TiPtiL si Urban Things te instiga la concurs. Cu ocazia concertului de sambata, 13 aprilie, din Puzzle-Cafe Bistro punem la bataie o invitatie dubla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne lasi un mesaj pe pagina de FB a Urban Things cu textul "TiPtiL in Puzzle-Cafe". Sambata, 13 aprilie, la amiaza anuntam castigatorul.
Bucuresti, 13 aprilie, ora 22.00, Puzzle Cafe-Bistro prezintă Concert TiPtiL
Cu un sound ce îmbină armonia și curajul, abordând stiluri clasice de jazz şi interpretări inedite de funk, drum`n`bass şi post punk, petrecerile TiPtiL  se lasă cu dans, public pe scenă și distracție până în zori.
 Raluca Staicu, Emilia Holtea, Bujor Stoicovici, Crețu și Laurențe trăiesc muzica pe scena iar ritmul, atitudinea, starea de spirit a trupei si energia lor incredibila transformă toate concertele în petreceri interactive din categoria celor de la care nimeni nu pleacă fară ritm în tălpi ori fredonând o melodie. 
Nimic nu se compară cu energia şi starea specială pe care ţi-o dă muzica şi nimic nu îţi poate dezlanțui simturile și inspira imaginaţia cum o pot face nişte sunete jazzagefunkdancefun,  puzzel-ul perfect pentru o experienţă unică alături de cinci oameni care îşi trăiesc muzica : TiPtiL.
 
Bilet intrare: 15 lei

Pagini oficiale:

www.tiptil-tiptil.blogspot.com
www.facebook.com/muzicatiptil
www.youtube.com/thetiptil

Puzzle Cafe-Bistro
Piata Victoriei, Calea Victoriei 155.

0 comentarii: