10 ani de Mojo, o saptamana de petreceri si evenimente inedite

Anul acesta club Mojo aniversează 10 de existență pe piața din România. În săptămâna 7 – 13
octombrie, vă așteptăm în club la o serie de petreceri incredibile, concerte live, show-uri de stand-up comedy și multe alte surprize!


Timp de 10 ani, Mojo a însemnat mii de oameni care au cântat în toate serile de karaoke, sute de râsete și chicote la show-urile noastre de stand-up, concerte live, evenimente sportive, mii de fotografii cu momente de neuitat, sute de litri de băuturi acompaniate de dansuri, zâmbete și emoții care a creat din fiecare din cei 10 ani, o poveste incredibilă, semnată #showusyourmojo.


În săptămâna aniversară, Mojo își va calibra programul, astfel încât distracția să ne țină 7 zile!

Luni – 7 Octombrie, Mojo îți prelungește weekendul cu încă o zi! Te așteptăm la karaoke, unde la fiecare băutură comandată vei primi una gratis! Ce zici? Te bagi?

Marți - 8 Octombrie, programul aniversar continuă cu un super concurs pe echipe, în care KJ-ul
nostru va pune melodii aleatorii, iar echipa care va ghici cele mai multe piese va fi premiată.


Miercuri – 9 Octombrie. Considerat cel mai mare eveniment de Quiz din Europa, Big British
Bucharest Quiz Night va avea loc în Mojo, unde peste 400 de participanți se vor duela pentru o serie întreagă de premii surpriză!


Joi – 10 Octombrie. Mojo întotdeauna a susținut industria muzicală underground! Anul acesta club Mojo va fi gazda unei mișcări culturale naționale, care are ca scop susținerea trupelor locale din România! #Supportyourlocalbands îi aduce în scena pe băieții de la Sunet Fin, Guilty și Just Another Lie.

Vineri – 11 Octombrie. Împreună cu Maria Popovici, Alexandru Minculescu și Alexandru Banciu vă așteptăm la un show de stand-up comedy 100% românesc, în timp ce spațiul din club va fi cucerit de muzica și atmosfera trupei Șuie Paparude, ce vor avea în deschidere trupele Villain și Fine, It’s Pink!


Sâmbătă - 12 Octombrie. Seara de sâmbătă va fi poate cea care va arăta de ce suntem cel mai iubit și longeviv Brtitish Pub din București! La mansardă vom râde în continuare cu Maria Popovici și gașca, iar în Club vom avea 4 dintre cei mai buni comedianți din UK: Nathan Caton/ Geoff Boyz/ Anna Clifford/ Geoff Whiting.

Duminică - 13 Octombrie sau ziua în care ne putem cunoaște mai bine. Vă așteptăm la cel mai tare Staff Party, în care ne vom împrieteni, vom cânta, vom dansa și nu ne vom mai lăsa duși acasă! De ce? Pentru că de 10 ani acesta este #vibeulMojo.

Sperăm că te-am convins! Te așteptăm în Mojo, începând de luni, 7 până duminică 13 Octombrie, la cea mai longevivă petrecere! Biletele sunt disponibile atât în online, pe www.iabilet.ro cât si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay sau direct la clubul Mojo, in ziua evenimentelor!

Fii parte din povestea Mojo!

0 comentarii: