Anthrax la Rockstadt Extreme Fest 2020

Anthrax, nume iconic al scenei metal americane si internationale, continua seria confirmarilor de la Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Anthrax sau unul dintre „Big Four” ai thrash metal-ului, cum este cunoscut de catre fani, si-a facut aparitia acum 38 de ani, in New York (1981), reprezentand dupa propriile definitii ale trupei raspunsul Americii la noul val de heavy metal britanic de la acel moment. Grupul a castigat popularitate pe scena americana a anilor '80, iar dupa ce acest gen a castigat tot mai mult teren in randul publicului, pe la mijlocul anilor '80, Anthrax a fost inclusa in „The Big Four“ sau grupul celor mai celebre formatii ale acestui curent muzical, alaturi de Metallica, Megadeth si Slayer.

Proiectul muzical care a inspirat si influentat generatii de fani si de muzicieni, Anthrax a lansat 11 materiale si a vandut peste 10 milioane de albume in intreaga lume, atragand aprecierea fanilor si a criticii de specialitate inca de la cel de-al treilea, „Among The Living” (1987). Datorita acestuia, trupa a obtinut un certificare de aur, acordata de RIAA (Recording Industry Association of America) pe baza numarului de albume si single-uri vandute. Incepand cu acel moment, grupul a trecut de la un succes la altul, datorita unor materiale precum  „State of Euphoria” (1988), „Persistence of Time” (1990) sau compilatia „Attack of the Killer B's” (1991), album care a intrat in Top 30 din Billboard 200 si a inregistrat vanzari de peste jumatate de milion de bucati. Iar reusitele nu s-au oprit aici. „Sound of White Noise” (1993), a ajuns pe pozitia 7 din Billboard 200, cel mai bun loc in top obtinut de formatie.

Anthrax (USA) va urca pe scena Rockstadt Extreme Fest 2020, alaturi de nume precum: Cattle Decapitation (SUA), Cradle of Filth (UK), Dyscarnate (UK), IN THE WOODS... (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE) sau Mephorash (SE).

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent

0 comentarii: