#Creativo - cel mai asteptat eveniment de fashion din aceasta toamna

Pe 2-3 noiembrie, va dam intalnire la cea mai mare editie #Creativo de pana acum, cu peste 15 conferinte, la care vor participa speakeri de renume si 40 de ateliere sau demonstratii gratuite, sustinute de traineri cu experienta din diferite ramuri ale industriei de fashion.
 
Evenimentul este organizat de Atelierele ILBAH, Cusut si Brodat si Tipare de Croitorie, sustinut de Banca Transilvania. Unde? ARCUB (Centrul Vechi, Hanul Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84 90), intre orele 10:00-19:00.  
 
Ca de fiecare data, in cele 2 zile de eveniment nu vor lipsi atelierele sustinute de trainerii specialisti Atelierele ILBAH. Nu mai putin de 8 ateliere de croitorie si 18 ateliere de desen, drapaj si croit dupa tipare. Echpa Cusut si Brodat va incanta vizitatoriii cu 8 ateliere de scan&cut si 4 ateliere de broderie compiuterizata, ateliere unice de acest fel pe piata din Romania. 
 
Cei prezenti nu vor avea doar ocazia de a participa la ateliere interactive, dar si sa foloseasca masini performante, industriale sau de uz caznic, puse la dispozitie de unul dintre liderii de pe piata si anume Brother. 
 
Printre noii trendsetteri si colaboratori din acest an se numara si Gemini CAD Systems, o companie Romaneasca si unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie pentru industria textila la nivel global. In premiera la Creativo vei putea asista la 2 seminarii despre “Digital Design- The New MUST” si “Building a business in the Digital Era”, dar si 6 ateliere unde vei invata cum sa treci de la realizarea tiparelor de mână la realizarea tiparelor digitale pe calculator, sustinute de specialistii Gemini CAD. Totodata cei de la WILCOM aduc 2 seminarii unice despre “Limitari si Provacari in digitizare” si “Introducere in broderia cu masina”, sustinute de specialisti.http://www.club-creativo.ro/inscrieri-conferinte-ateliere-creativo/
 
In cele 2 zile vor urca pe scena Creativo in cadrul a 12 conferinte creative dedicate antreprenorilor, designerilor, iubitorilor de moda si pasionatilor de frumoasa industrie fashion, speakeri cu nume sonore precum Maurice Munteanu, stilist si fashion editor Elle Romanie care vine pentru a 3-a oara consecutiv la #Creativo intr-o conferinta deste #Kitsch si #Stil, moderata de Nicoleta Ispasecu.
 
Designeri precum Silvia Serban, Mirela Diaconu, Veronica Frisan vor insufla participantilor pasiunea lor pentru design si informatii despre dezvoltarea continua prin cursurile de design vestimentar. Andra Andreescu si Ana Florea (AFMF) te asteapta la conferinta “Fashion Up – povesti spuse de cei mai buni”, dar si Diana Amar, Amos Midas si Dragos Constantine, tineri designeri ai noii generatii vorbesc despre ascensiunea ca designer in industria de fashion din Romania, prin povestile lor.
 
Despre promovare in fashion “The BRAIN behind the brand” vor vorbi pe scena Otrava, pentru a doua oara, Ines Turturica, Alina Vlad si Roxana Maya, iar Deea Codrea, Ioana Visanescu, Denisa Ungureanu si Mihaele Gurau vin sa vorbeasca despre “cum sta treaba cu influencereala asta”. Mai mult, fotografi specializati in fotografia de fashion, vin sa vorbeasca despre trendurile anului 2020 - Chrintian Tudose, Raluca Margescu si Alex Matei. 
 
Pentru actuali sau viitori antreprenori #Creativo aduce conferintele Start-up Nation 3.0 – Provocari si Oportunitati, Cristian Ionut Burcea, Manager Regional al BT Mic, va impartasii cu participantii secretele finantarii afacerilor mici, Florin Jianu, presedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, Radu Margarit si Vlad Iliescu vorbesc despre antreprenoriat in Romania. Totodata, pentru ca in era vitezei online-ului a ajuns principalul tool de promovare nu putea lipsi conferinta “Grow your Business - Strategii de marketing online pentru industriile creative” sustinuta de Florin Petu.
 
Intrarea in cadrul evenimentului este GRATUITA, dar pentru a participa la Conferinte si Ateliere este nevoie de inscriere prealabila pe site-ul oficial #Creativo. Programul complet al atelierelor, dar și detalii despre modalitatea de inscriere sunt disponibile aici: http://www.club-creativo.ro/inscrieri-conferinte-ateliere-creativo/.
 
Locurile sunt limitate!
 
Organizatori: Atelierele ILBAH, Brodat și Cusut, Brother, Tipare de Croitorie.          

0 comentarii: