Roadkillsoda si Godsleep live at Expirat - 1 noiembrie


Psychedelicious dă tonul sezonului nou de concerte cu un eveniment numai bun de dezmorțiț din starea leneșă de final de vară, alături de RoadkillSoda și GODSLEEP. Concertul va avea loc vineri, pe 1 noiembrie, în Expirat.
 
Atenienii de la GODSLEEP revin în București, cu ocazia turneului de promovare al celui mai recent album, „Coming of Age”. Deja știm că în Grecia se întâmplă ceva, căci de acolo răsar multe trupe underground bune. Printre ele se numără și GODSLEEP, care au ieșit la iveală în 2010.
 
De atunci s-a schimbat mult sound trupei,  unul dintre motive fiind faptul că au schimbat vocalul, fiind înlocuit de o tipă. „Coming of Age’’ a fost lansat în prima parte a anului acesta și marchează o evoluție matură a trupei, care a trecut de la heavy rock la o combinație foarte reușită de fuzz energic, stoner și psychedelic.
 
GODSLEEP vor deschide concertul pentru RoadkillSoda, care de asemenea s-au bucurat de un 2019 foarte efervescent. Cu un clip nou lansat în primăvară și o  vară plină de concerte și prezențe la festivaluri, RoadkillSoda a început și toamna în forță, cu o veste bună pentru fani, și anume că urmează să scoată un nou album.
 
RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.
 
Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.
 
Biletele pentru concertul RoadkillSoda& GODSLEEP sunt disponibile în pre-sale aici: https://www.iabilet.ro/site/event/45523/ și vor putea fi achiziționate și în seara evenimentului de la intrarea în Expirat.
Rămâi la curent pe pagina eventului: https://www.facebook.com/events/496548327556146/
 
PSYCHEDELICIOUS
Facebook: https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest/
Instagram: http://www.instagram.com/psychedelicious.sss/
YouTube: https://bit.ly/2J5nFJX
 
ROADKILLSODA
Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/
Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg
Instragram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/
 
GODSLEEP
Facebook: https://www.facebook.com/Godsleepband/
Bandcamp: http://www.godsleep.bandcamp.com/
YouTube: http://www.youtube.com/c/godsleepofficialchannel
Instagram: http://www.instagram.com/godsleepofficial/

0 comentarii: