Mephorash, pentru prima data in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2020

Mephorash continua seria confirmarilor de la Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Istoria trupei care se auto-defineste drept „sangele ocult al Uppsalei” (orasul in care a si aparut proiectul) sau esenta a black metal-ului ezoteric dupa alte definitii, a inceput in 2010, in Suedia, cand, dupa propriile spuse, membrii proiectului si-au inceput initierea in artele intunecate si in explorarea cotloanelor ascunse ale black metal-ului.


De-a lungul celor noua ani de cariera, cei de la Mephorash spun ca si-au extras energia creativa din „Sitra Ahra” sau lumea cealalta (taramul raului din textele cabalistice), calatorie exprimata la nivelul sonor prin intermediul fiecarei piese, al fiecaruia dintre cele 2 EP-uri, 4 albume full lenght si al unui split. Materialele ilustreaza la nivel liric si al compozitiilor atmosfera ostila si infricosatoare a tunelurilor care duc spre acest taram al fortelor intunecate.


Fiecare material din discografia Mephorash continua un fir rosu, inducand un aer coerent ce urmeaza ad literam credinta profund oculta. Iar calatoria dinamica si ceremoniala pe care membrii trupei o propun ascultatorilor incepe inca de la primul material („Death Awakens”, 2011) si ii poarta pana la ultimul album, intitulat „Shem Ha Mephorash” (2019), un termen din ebraica mai greu de definit, dar care poate fi interpretat drept „numele explicit al lui Dumnezeu”.


Mephorash (SE) completeaza line-up-ul deja anuntat pentru Rockstadt Extreme Fest 2020, ce include nume precum: Cattle Decapitation (SUA), Dyscarnate (UK), IN THE WOODS... (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR) si In Mourning (SE).


Melodie MEPHORASH: http://bit.ly/33HKD4I


Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.


Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent

0 comentarii: