Ice, Ice Metal - 7.12.2019 la Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui Vanilla Ice, nu-ți vei putea scoate din cap nici seara de 7 decembrie 2019, când te așteptăm în clubul Quantic din București alături de câteva formații excelente, gata să te facă să-ți încingi tălpile.

Ice, Ice Metal a luat naștere din ideea de a aduce formații diferite pe aceeași scenă, în aceeași seară. Așadar fie că vrei să sari până curg apele de pe tine, fie că vrei să stai liniștit și să te bucuri doar de muzică și vizual, te așteptăm pe 7 decembrie în Quantic, să bem un vin fiert și să povestim ce ne-a adus Moșu' cu o zi în urmă. 

Prima formație confirmată pentru întâia ediție Ice, Ice Metal este Dirty Shirt.


Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.


Noul material discografic intitulat „Letchology”, a fost lansat pe data de 8 martie 2019, prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța). 


Biletele pot fi achizitionate exclusive prin AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
55 lei 39 lei – Earlybird (preț redus pentru primele 100 bilete)
55 lei  45 lei – Presale (preț redus pana pe data de 06.12.2019, inclusiv)
55 lei – Normal Acces (Preț în ziua evenimentului atât online, cât și la acces)

0 comentarii: