Aiurart: The Important Anniversary - 22 august

V-ați întrebat vreodată ce e important? Miercuri, pe 22 august, aflăm răspunsurile câtorva dintre oameni pe care Bogdan Stamatin i-a cunoscut de-a lungul timpului și de-a latul Europei la aceeași întrebare simplă: "Ce e important?".

Primele două sezone IMPORTANT sunt disponibile pe http://important-videoshow.tumblr.com/. Noi am pregatit un sneak peak pentru sezonul 3 înainte de lansarea din luna septembrie insoțit de un recital Plurabelle.

IMPORTANT e un serial video online, în care oameni obișnuiți răspund la o întrebare simplă: "Ce e important?" Ultimele două sezoane însumează 29 de episoade în care fotografi, copywriteri, jurnaliști, juriști, pensionari, profesori, cercetători, studenți, șomeri, medici și chiar un fost cioban își expun opinia asupra lucrurilor relevante din viața lor, alcătuind un tablou eterogen înăuntrul unui concept unitar.

Serialul este realizat de Bogdan Stamatin (producție) și Alexandru Bălă (muzică). Bogdan Stamatin a lucrat ca web-designer și fotojurnalist, iar în prezent este masterand la  Școala de Design din Copenhaga, Danemarca. Alex Bălă a lucrat ca jurnalist și conduce proiectul de muzică electronică Plurabelle.

Cum proiectul sărbătorește un an de existență i-am organizat aniversarea printr-o avanpremieră exclusivă a Sezonului 3 și printr-un recital al proiectului Plurabelle.

La un an de la primul episod, s-au strâns mai bine de 30 de "mărturii”. Noi le-am văzut pe toate și vă promitem că nicuna nu sună ca cealaltă. Vă așteptăm miercuri, 22 august, de la oră 19:00, să vă convingeți.

http://aiurart.ro/
http://important-videoshow.tumblr.com/
https://www.facebook.com/pages/Plurabelle/174087162646138

În desfăşurare @aiurart:
- Vise mari, oameni mici | Adela Toplean (deschisă pană în data de 3 septembrie)
- Agenţia de artă. Ediţia a 2-a, de vară | Raluca Băraru, Matei Branea, Alexandru Ciubotariu/Pisica Pătrată (freelancer), George Popa, Sorin Sorăşan (deschisă pană în data de 26 august)
- Expoziţie de design contemporan autohton cu ghid de utilizare pentru acasă. Obiecte create de Anca Fetcu, Atelier A4, Jusin Baroncea şi Point 4 Space Group, 11am.architects, Origami Studio, care?cutare.
- Keep the message, pass the frame on to a child. De la Tokyo la Bucuresti.  Despre sustenabilitate şi arhitectura sustenabilă inteligentă cu ASDESIGN 95; invitat special: artistul vizual Daniel Bălănescu
- Attraversare. Regasirea indentitatii individuale într-o lume globala | Daniel Bălănescu (în desfăşurare @ aiurart & Caro Hotel)
- Femeia ca obiect de consum | Andreea Cioran (în desfăşurare @ Caro Hotel)

0 comentarii: