Kempes din nou in fata microfonului

Kempes si Rezident Ex valorifica la maxim timpul petrecut in Romania: dupa succesul inregistrat cu legendara piesa „Povestiri din gara”, trupa a lansat un al doilea single: „Catedrala Sufletului”. Piesa, o balada rock ce face sa vibreze coarda sensibila a fiecarui  ascultator, a fost compusa de Tavi Iepan, special pentru vocea lui Kempes si pentru revenirea lui pe scena. „Catedrala sufletului” va putea fi ascultata la singurul concert Rezident Ex din Bucuresti, pe 21 septembrie si va fi inclusa pe primul album al trupei. 

Solistul care a scris istorie in rockul romanesc si care va reveni pe 21 septembrie pe scena de la Arenele Romane dupa 8 ani de absenta, impreuna cu supergrupul Rezident Ex spune:  „am ajuns acasa, sunt din nou in fața microfonului și fiecare compoziție noua este o mare bucurie pentru mine. “Catedrala sufletului” mi-a placut cand Tavi mi-a prezentat-o prima oara pe chitara acustica, iar dupa mixajul facut de Adi Popescu am știut ca suntem pe drumul cel bun.

La randul sau, chitaristul Adi Popescu adauga: „Kempes impaca foarte bine in vocea sa forța și sensibilitatea. Aceste doua fațete diferite ale lui sunt puse impreuna in aceasta balada reușita.
Balada „Catedrala sufletului” poate fi ascultata aici:

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti )

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.
Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

0 comentarii: