Fatboy Slim la The Light Cinema - 31 august

THE LIGHT CINEMA Te invita la cel mai mare Cinema Dance Party din intreaga lume. Chiar aici. Chiar acum.
FATBOY SLIM

Filmat LIVE in Brighton (iunie 2012)

Premiera mondiala: vineri 31 august 2012 la The Light Cinema
O SINGURA DIFUZARE, O SINGURA NOAPTE!

100 minute

CASTIGATOR A 10 PREMII MTV MUSIC VIDEO AWARDS
PESTE 10 MILIOANE DE ALBUME VANDUTE IN INTREAGA LUME
CEL MAI EMBLEMATIC PIONIER DIN ISTORIA MUZICII DANCE DIN INTREAGA LUME


Fatboy Slim
a devenit cunoscut in urma lansarii carierelor a numerosi artisti prin remixurile sale printre care "I See you Baby" - Groove Armada, "Brimful of Asha" - Cornershop si "Renegade Master" - Wildchild si altele, dar se mai adauga si lansarea albumului sau legendar "You've Come A Long Way Baby", care s-a vandut in 3 milioane de albume in intreaga lume si care l-a propulsat la statutul de star mondial avand inmuri internationale precum "Rockafella Skank", "Praise You" si "Right Here, Right Now" lucru care a facut ca numele de Fatboy Slim sa fie sinonim cu sunetul unei generatii noi de muzica dance la nivel global.

Fatboy Slim
a fost primul DJ care a stat pe o scena principala la un festival cu o singura cutie cu discuri si a extaziat multimi uriase pentru ore intregi. In momentul de fata este unul dintre cei mai venerati si cautati DJ de pe planeta, mixand pentru sute de mii de fani in fiecare saptamana, de la Ibiza la Rio, de la Tokyo la Perth.
     Fatboy Slim a avut intotdeauna legaturi puternice cu cinematograful. Muzica sa a fost folosita in nenumarate filme si coloane sonore.  Videoclipul lui seminal pentru “Weapon of Choice” a valorificat din plin cunostintele in materie de dans ale castigatorului premiului Oscar, Christopher Walken si a castigat 6 premii MTV Music Video Awards intr-o singura noapte. “Praise You”, regizat de Spike Jonze, nominalizat la Oscar si castigator al premiului Breakthrough Video la premiile MTV Movie Awards din 1999, ramane unul dintre cele mai iubite videoclipuri ale tuturor timpurilor.

Acum, il putem vedea pe
Fatboy Slim la The Light Cinema, intr-un incredibil sistem surround 5.1, cu efecte vizuale puternice, toxice, creand o atmosfera fantastica de petrecere.

Nu ratati acest eveniment unic: difuzarea concertului Fatboy Slim Live in Brighton (iunie 2012) in data de 31 august, ora 21.00 la The Light Cinema.


In plus, The Light Cinema face cinste cu popcorn tuturor participantilor la acest eveniment!


Tarif: 30 lei/pers


Biletele la acest eveniment s-au pus in vanzare la casele de bilete The Light Cinema si online pe
www.lightcinemas.ro.

Distractie placuta!

The Light Cinema, etaj 2, Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171/ LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII / (Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA
PENTRU REZERVARI SI INFO: 0213699740/ 0213699797/ 0737026226/ 0737 026 227
EMAIL: info@lightcinemas.ro
Cumpara si rezerva bilete online pe: www.lightcinemas.ro
www.facebook.com/TheLightCinema

0 comentarii: