Suplimentare a premiilor pentru Posada Rock

Miza pentru trupele inscrise in concursul Posada Rock creste pe zi ce trece: muzicienii clasati pe primele patru pozitii vor pleca acasa cu inca o serie de premii, constand in vouchere pentru o sedinta foto profesionala. Voucherele, in valoare totala de 1500 euro, sunt oferite de Art Photo Studio , prin amabilitatea artistului fotograf Alex Csiki.

Premiile puse la dispozitie de Art Photo Studio  vor fi urmatoarele:

Marele premiu – voucher in valoare de 600 euro (shooting 100 cadre, schimbare decoruri, procesare imagini)

Locul 1 – voucher in valoare de 400 euro (shooting 80 cadre, schimbare decoruri, procesare imagini)

Locul 2 – voucher in valoare de 300 euro (shooting 60 cadre, procesare imagini)

Locul 3 – voucher in valoare de 200 euro (shooting 40 cadre, procesare imagini)


Artistii aflati in fruntea clasamentului POSADA ROCK 2012 vor mai primi: vouchere, in valoare totala de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor, care vor putea fi utilizate pentru achizitia de instrumente sau accesorii muzicale, premiile acordate fiind urmatoarele:

Marele premiu – voucher in valoare de 1000 euro
Locul 1 – voucher in valoare de 600 euro
Locul 2 – voucher in valoare de 300 euro
Locul 3 – voucher in valoare de 100 euro

Trupele care isi adjudeca primele doua pozitii la Festivalul POSADA ROCK 2012, respectiv marele premiu si locul 1, castiga si dreptul de a participa direct la finala nationala GBOB 2012.
 
Inscrierile la preselectia pentru concurs continua pana pe 10 august, regulamentul fiind disponibil aici. Materialele specificate in regulament sunt asteptate pe adresa de mail: posadarock2012@gmail.com.

In recital au fost deja confirmate urmatoarele trupe: Alte trupe deja confirmate in recital la Posada Rock 2012 sunt: Celelalte Cuvinte (RO) , Krypton Reunion (RO), Ava Inferi (Portugalia), Abigail (RO), Infected Rain (Republica Moldova), Monarchy (RO), Akral Necrosis (RO), Todo (Republica Moldova), TARG3T (RO) si Shifting Sands (RO)

Editia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe: Eventimsi My Ticket. Pretul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei.

Biletele se vand si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociatia Ost Cultural Events si Cavalleria Events.
 
Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura "Tudor Musatescu" din Campulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk - Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

0 comentarii: