Eros Ramazzotti revine cu un nou album

Dupa o pauza de 3 ani, artistul Italian Eros Ramazzotti a anuntat astazi pe Facebook data noului sau album de studio: 13-11-2012.
Continuand traditia, creata in ultimii ani, ca inainte de Craciun sa avem in piata unele din cele mai important albume, Eros Ramazzotti a ales sa paseasca pe urmele lasate, in ultimii ani, de Laura Pausini, Tiziano Ferro sau Giorgia.
Dupa ce in 2009, "Ali e radici", a fost nu doar unul din cele mai vandute discuri in Italia dar si in restul Europei, dupa un turneu ce a inclus si Romania, dupa DVD-uri live si discuri "Greatest Hits", iata ca a sosit vreme a spiritul creativ a lui Eros sa fie din nou prezentat publicului.
Premierele nu se incheie aici, insa, deoarece artistul roman isi va lansa discul la noua sa casa de discuri, Universal Music, ceea ce, mai mult ca sigur, ii va asigura si mai puternic succesul.
Odata cu lansarea acestui nou disc, Eros Ramazzotti va reveni cu un tur mondial.
Imediat ce vor apare noi informatii referitoare la discul sau vom reveni pe aceasta tema, pana atunci te invit inspre auditie cu inregistrari de la concertele sustinute la Bucuresti si Roma.



0 comentarii: