The Silver Church Opening Party - 7 septembrie

Pe data de 7 septembrie 2012, începând cu ora 22.00,  te invităm să participi la deja tradiţionalul “OPENING PARTY” organizat de The Silver Church Club, eveniment care marchează redeschiderea oficială a clubului  şi a unei noi stagiuni de evenimente 2012 – 2013.

Am pus la cale în perioada ce-a trecut o mulţime de surprize ce sigur ne vor apropia din ce în ce mai mult de voi, pentru că, aşa cum s-a întâmplat în fiecare vacanţă de vară, nu a lipsit să ne fie dor de publicul nostru preferat. Astfel, punem iarăşi la dispoziţie muzica bună cu care v-am obişnuit an de an, concerte şi evenimente din ce în ce mai speciale plus, desigur, petrecerile specifice clubului, cele care vă incită la distracţie în fiecare seară de vineri şi sâmbătă, apoi vom condimenta totul cu lucruri şi întâmplări noi pe care vi le vom dezvălui la timpul potrivit.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2011, începând cu ora 22.00, în The Silver Church Club este intrare liberă pentru toţi cei ce vor fi alături de-a lungul acestei stagiuni viitoare.

0 comentarii: