250 de fani in 3 secvente diferite - cel mai proaspat clip semnat Coma

Videoclipul celei mai noi piese semnată de trupa Coma - CHIP - poate fi vizionat acum și online.
Clipul arată câteva gânduri spuse de către 250 de fani și prieteni în 3 secvențe diferite. 
"Sunt multe chipuri ce spun aceeasi poveste ... Cu toții ascundem - voit sau nu - o mulțime de amintiri "sub pat". Chipuri ce-au fost, sunt sau vor veni. Dincolo de toate astea, însă, e dorința noastră de le arata, de a scoate la suprafata cele mai ascunse imagini pentru ca prin acestea sa putem merge mai departe” - spune regizorul Black moon.
CHIP - COMA - videoclip oficial
scenariu, regie si montaj: Black moon
imagine: Adrian Iurchevici
gaffer: Radu Tancau & Stefi

Adrian Despot, Radu Almasan, H8, Junkyard, Notsocommon DJ, trupele EMIL, Pistol cu capse, Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, Shesdead, White Walls & fanii au filmat și au cântat, în clip, alături de băieții de la Coma noua piesă.

Piesa este o încercare de dezmeticire a nebunului care ai fost atunci când râdeai mai mult, erai mai relaxat, mai lipsit de griji de presiune socială. E despre ”eul uitat/ingropat undeva în rutina zilnică”, după cum o spun și versurile. E despre noi toți și nu am putut găsi o idee mai buna de video decât cu noi toți care simțim asta. Așa că am decis să îi facem pe toți cei dornici parte a poveștii noastre”, spune Dan Costea de la COMA.
Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, Coma s-a infiintat la inceputul anilor 2000, in Bucuresti, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.
Coma a cantat, de-a lungul timpului, in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain, Biohazard & Skunk Anansie.
FB COMA - www.fb.com/comaband

0 comentarii: