Alternativa @ Expirat - Concert: Trupa Stema

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 19 februarie – Concert: TRUPA STEMA

 
Alternativa continuă epopeea, trecând prin live-urile româneşti cu potenţial, miercuri pe 19 februarie, în Expirat.

Formaţia pe care o invităm pe scenă săptămâna asta sună puţin a Blur tras prin autohtonul românesc, stă bine la graniţa dintre Rock şi Electro şi este atrasă şi împinsă la procesul creativ de tot soiul de influenţe bizaro-mioritice: TRUPA STEMA.

 
Îi lăsăm să se „etaleze”, ca de obicei, după ora 22:00, iar când se termină live-ul, Ştefan intră în efect cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge.
 
Alte coordonate: strada Brezoianu nr. 4, cu Happy Hours – King Size Drinks între 20:00 şi 23:00.
 
Despre Trupa Stema:
Trupa Stema e o trupa de Rock cu influenţe Electro în sunet, dar care „reclamă” o doză de inspiraţie 100 % românească în textele bine meşteşugite.
 
Piesele care ies din cuptorul lor de idei sunt inspirate fie de privirea unei femei frumoase, fie de o gură de metrou sau o sticlă de vin, natură sau poluare, fie de un apus de soare sau un copac trist, spun ei. Iar noi îi credem şi credem în scânteia de moment pe care o au.
 
Cei 4 băieţi şi instrumentele lor sunt: Silviu Sanda (ex-Timpuri Noi) - voce, bass, chitară; Sorin - clape , chitară, bass; Angus - chitară şi Bogdan Valentin – tobe.
 
Trupa a scos deja trei videoclipuri la piesele: „Povestea Vieţii”, „Fiecare Om” şi „Outro”, iar în 2014 se pregăteşte de lansarea unui album care sa le includă.
 
Clipurile se văd pe www.trupastema.ro, iar restul de informaţii esenţiale se iau de pe www.facebook.com/trupastema
 
RSVP: www.facebook.com/events/782245521804929
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: