Question Mark: Nerub - 15 februarie



Sambata, 15 februarie, incepand cu ora 22:00 te invitam in Question Mark pentru o calatorie muzicala conturata in beaturi de funk si garage cu o amprenta electronica puternica.
Question Mark support: Zabriskie & Kheroul.

Despre Nerub:
Nerub (Adrian Hrihor) este un producător/beatmaker şi DJ din Cluj-Napoca, familiarizat cu exprimarea prin muzică încă din şcoala generală. În muzica lui veţi auzi rezultatul unei explorări continue a posibilităţilor pe care le oferă sunetul, amprentat bineînţeles de viziunea lui.
E posibil sa vi-l amintiti de la evenimentul de lansare a albumului sau, Untitled Journey, unde i-a avut ca invitati pe AFO, Kazi Ploae, Bean, Andri, Power Pe Vinil si Vali Umbra, adica Subcarpati. Puteti asculta albumul si ii puteti urmari si activitatea contemporana pe pagina de soundcloud.
https://soundcloud.com/nerub
https://www.facebook.com/mcnerub

‎Parteneri media: Getlokal, iConcert, No.3, port.ro, urban.ro, Bewhere, InOras, Urban Things, Metropotam, Urbo,  Orasul Meu, Sapte Seri, Vice, DjSets, Sekazone, The Party Tracker.

RSVP: https://www.facebook.com/events/504019813042687
Ora: 22:00
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei)
Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning.
Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap.
Restul.....este petrecerea despre care le vei povesti prietenilor a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp.

0 comentarii: