Theory of Mind - Lansează noul EP și video ,I Felt The Sun’

Joi, 27 februarie, în Control Club din București, Theory of Mind lanseaza oficial noul lor EP și videoclip ‘I Felt The Sun’.

La un an de la debutul lor pe scena alternativă autohtonă, Theory of Mind au pregatit un nou material discografic. Este vorba de EP-ul intitulat ‚I Felt The Sun’ ce va conține două compoziții originale plus o serie de remixuri la piesa ce da titlul materialului. Piesele originale semnate Vladimir Bosînceanu sunt: ‚I Felt The Sun’, ce se regasește și pe albumul de debut, și melodia ‚Summer Waves’ - cea mai noua creație a formației.

Pe parcursul primului an de existență, Theory of Mind au fost remarcați și elogiați de către presa de specialitate, de oameni importanți din industrie, precum Mihai Dinu (Radio Guerrilla/ Eclectic FM), Bogdan Serban (Radio Guerrilla), Adrian Despot (Vița De Vie) sau Kirk (Radio Trib) dar mai ales de public, reușind să-și strangă un fan-base numeros, loial si entuziast.

Cantecul ce dă titlul acestui material, I Felt The Sun, este o melodie pe care Vladimir o fredona încă de mic (dorind s-o materializeze într-un cantec matur dar nefiind în stare sa o ducă la capat pentru mult timp). Melodia în sine este despre dragoste și dezamagirea complementară culminand cu un refren psihedelic care te readuce pe plaiurile copilăriei, iar de astăzi este în rotație pe Eclectic FM (http://www.eclecticfm.ro/player.php) - putand fi descarcată gratis la următorul link: http://theoryofmind-ro.bandcamp.com/track/i-felt-the-sun

Conceptul videoclipului ‚I Felt The Sun’ va purta semnatura regizorală a lui Hypno și va ilustra perfect starea emoțională și „nostalgia” degajată de piesă. Hypno este deja un nume în materie de regie de videoclip, el fiind asociat deja cu trupe importante precum, Omul Cu Sobolani, Subcarpați, Lucia sau The Moood.
Mai multe despre activitatea regizorală a lui Hypno gasiți aici: http://hypnohypno.com/

Cea de-a doua compoziție originală a EP-lui, ‚Summer Waves’, te îndeamna la meditație și autoreflecție. Vladimir ne spune că este de preferat ca atunci cand suferi sau te simți pierdut să te oprești și să te privești din exterior mergand încet spre interior în cautarea sentimentelor tale adevărate, chiar dacă de cele mai multe ori nu va fi frumos ceea ce vei descoperi.

Deasemenea suntem incantați sa vă prezentăm și să vă oferim gratis primul remix pentru single-ul ‚I Felt The Sun’ – acesta poartă semnatura nou venitului proiect AM Love, care a transformat și a dus piesa originală intr-o zona total diferită. Beaturi 80’-iste și o atmosfera disco fac din ‚I Felt The Sun (AM Love Remix)’ un adevărat concurent pentru „hit-ul verii”. Acest prim remix poate fi descărcat gratuit la link-ul: http://www.artistlink.com/home/products/413314

Proiecția în premieră, a primului videoclip Theory of Mind, urmată de concertul trupei, vor avea loc joi 27 februarie, in Bucuresti la Control Club, începand cu ora 21:00. Biletele, în valoare de 15 lei vor fi disponibile la intrare.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/658758867519317/

Facebook page: https://www.facebook.com/teoriamintii
YouTube page: http://www.youtube.com/user/targetdexter
Bandcap page: http://theoryofmind-ro.bandcamp.com/

0 comentarii: