Sziget Festival 2014: Noi nume confirmate

Organizatorii festivalului anunță noi nume importante pentru Sziget 2014. În inima Budapestei îi vom regăsi, printre alții, pe Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg și London Grammar. Pe Insula Libertății, în perioada 11-18 august.
Sziget a dezvăluit deja câteva nume din programul pe 2014, printre care Queens of the Stone Age, Placebo, Klaxons, Stromae, Calvin Harris, Imagine Dragons, Bastille...iar acum urmează o altă rundă. Sziget este recunoscut pentru programul divers și colorat iar noile nume confirmă acest lucru, reprezentând toate genurile muzicale...
Macklemore & Ryan Lewis sunt unele dintre cele mai apreciate și carismatice nume de pe harta hip-hop-ului din Statele Unite. Muzica lor e urmărită de milioane de fani, iar anul acesta activitatea lor a fost recompensată cu patru premii Grammy: pentru „Best New Artist”, „Best Rap Performance”, „Best Rap Album”, în timp ce piesa “Thrift Shop” a primit premiul pentru „Best Rap Song”. Skrillex este unul dintre cei mai cunoscuți producători de muzică electronică din peisajul actual și va înnebuni cu siguranță pe toată lumea cu show-ul lui spectaculos.
Extrem de talentatul cantautor britanic Jake Bugg va cânta și el pe „Insula Libertății”, repertoriul său folk-rock conținând piese directe, sincere și unice. Die Fantastischen Vier vin și ei la Sziget! Cvartetul german de rap și hip-hop va fi in turneu cu noul album intitulat Rekord. Trupa electro-trip-hop din Nottingham, London Grammar, și-a format un univers emoționant, plin de melancolie, combinat cu versuri minunate și un sound unic.
Tom Odell are o voce romantică, irezistibilă și o grămadă de talent. Provine din sudul Marii Britanii, are 23 de ani și ajunge la Sziget în această vară. Tot din Marea Britanie este și Michael Kiwanuka, care va oferi cu siguranță un concert memorabil, muzica sa fiind sofisticată, aparte, piesele soul combinând cu măiestrie și elemente folk sau jazz. Albumul său de debut, Home Again, a fost nominalizat la premiile Mercury în 2013.
Doi interpreți cu o perspectivă unică în lumea muzicii electronice, Darkside, vor fi un nume extrem de incitant în programul de anul acesta. Muzica lor se adresează nu doar iubitorilor de muzică electronică ci și estimatorilor de jazz. Muzica celor de la The Big Pink, în schimb, este greu de clasificat, fiind în același timp intimă, tulburătoare și zgomotoasă. Convingeți-vă singuri!
Borgore, acest EDM-hooligan, DJ și producător din Israel, este un nume binecunoscut tuturor în sfera internațională a dubstep-ului. Un adevărat petrecăreț, se concentrează în jurul unui sound masiv de dubstep și heavy metal, pe care el îl numește simplu gorestep.
Brody Dalle e din Australia și și-a dorit să facă muzică asemănătoare cu Nirvana, The Hole sau PJ Harvey. Va cânta la Sziget pe 12 august, în ziua 0, în aceeași zi în care soțul ei, Josh Homme, va cânta cu Queens of the Stone Age.
Alte nume pentru Insula Libertății în săptămânile ce urmează/
Clipul retrospectiv al evenimentului: http://www.youtube.com/watch?v=q9aI6PaybRk


Mai multe informații și bilete: www.szigetfestival.ro

0 comentarii: