Colectiv: RAC si Dansul si avansul #7

vineri:RAC | vineri, 28 februarie | Colectiv

Incepand cu luna februarie, muzica electronica va avea un nou teren de joaca: Oxygen, un element esential pentru ceea ce inseamna DJ culture, nightlife, clubbing si, cel mai important, pentru oamenii care iubesc acest lifestyle. Noua platforma Oxygen, powered by Desperados - tequila flavoured beer, isi propune sa devina atat un punct de sustinere pentru producatorii de muzica electronica autohtoni, cat si un spatiu de informare pentru iubitorii acestui gen muzical, aducand in cele mai tari cluburi bucurestene nume reprezentative ale ritmurilor nu-disco, house, indie dance, electronic sau deep house. DJ sau producatori cu greutate in clasamentele de specialitate, sound la cea mai inalta calitate, completat de experiente vizuale unice si un vibe pozitiv - acestia sunt atomii care impreuna alcatuiesc molecula OXYGEN - ESSENTIAL FOR YOUR NIGHTLIFE!

Primul nume care sparge gheata sub umbrela Oxygen este RAC, ce va putea fi vazut live pe 28 februarie in club Colectiv. 

RAC (Remix Artist Collective) este pseudonimul artistic sub care André Allen Anjos a reinventat arta remixului, indepartandu-se de tiparul clasic de “club mix”. Aducand nenumarate inovatii la nivelul aranjamentului muzical, André a reusit sa impinga tot mai mult barierele genurilor cu fiecare noua “versiune” creata. 


http://rac.fm/ https://www.facebook.com/remixartistcollective https://soundcloud.com/rac

Opening: Elektromekanik After Party: The Model                                                                                                                                                Get Tickets
www.myticket.ro

Bilete:
✩ pre-sale: 25 lei pe MyTicket.ro
✩ at the door: 30 lei pana in ora 00:00
35 lei dupa ora 00:00

Dansul și Avansul #7 | UFe - AltOm - Heion "- Arată-mi pădurea.
 - Uite un copac. Se pune?
 - Nu, vreau să văd pădurea.
 - Uite-o după copacul ăla dar trebuie să te uiţi bine.
 - Hai să mergem mai aproape. Ce stupid, cine s-o fi gândit să o pună după copaci?
 - Nu ştiu, dar hai avans până la primul copac ş'apoi dans."
Ştefan Smaranda

Dacă există cineva care poate să își descrie în trei cuvinte activitatea folosind ”boogie”, ”dub-disco” și ”house”, acela este Heion. Răzvan Ghenciu, localizat în București, este un producător ce a împreunat beatdown disco cu electrofunk, linii de bass influențate din jazz și soul music.

Mai departe. Combinația dintre un colecționar de muzică din toate meridianele lumii și un autentic degustător de party vibes nu poate fi altfel decât ideală. Da, nu zicem nu, o să fie totul numai un dans, dar nu oricum: o să se împletească niște boogie woogie, vreo replică în portugheză și un ritm de samba când vă așteptați mai puțin... ieșind apoi către contemporaneitate prin supape mai verosimile, tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks... cine știe.

UFe, dacă ar fi după el, ar fi cel mai probabil pierdut pe undeva prin America de Sud as we speak... cât încă îl putem păstra alături de noi, ar fi ideal să îl ascultăm cum se cuvine.
AltOm, un tânăr cu hobby-uri și pasiuni precum muzica, cu care - dacă nu v-ați obișnuit încă, ar fi bine să o faceți. Îl cheamă Vlad. Trust us.

▲ Razvan Ghenciuo
https://soundcloud.com/heion-music

▲ UFe
https://soundcloud.com/ufe

▲ AltOm
http://www.mixcloud.com/altomro

Acces: 10 lei

Rezervări: 0722 922 962

0 comentarii: