Puzzle: Stand-up Comedy cu Bighei, Bonea & Dragan

Stand-up Comedy cu Bighei, Bonea & Dragan
Duminica 03 Mar, 20:00
http://www.liveinpuzzle.ro/evenimente
https://www.facebook.com/events/488623231260233 
      

Pentru a preveni astenia de primavera, Puzzle va invita Duminica, 2 Martie la o portie sanatoasa de comedie.

Ardelean din Bucureşti, deci fin cunoscător al umorului moldovenesc, Victor Drăgan face stand-up comedy de trei ani şi se autocaracterizează în felul următor: „Tânăr comediant, înalt (uneori chiar la înălţime), slab (dar nu slăbuţ), isteţ, un pic cinic, caut public la fel. Rog lipsă de seriozitate.” A urcat pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din Bucureşti şi din restul ţării, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

George Bonea este redactor la Academia Catavencu si face stand-up comedy de aproape doi ani de zile. De asemenea, e autorul mai multe filmulete, trucaje si texte ce au devenit virale pe internet.x Drept dovada incercati canalul lui George de pe youtube: http://www.youtube.com/user/georgebunul

Cosmin Bighei este actor, comediant si moldovean.
Mulți se chinuie să-ṣi facă un nume în stand-up, Bighei s-a născut cu unul. Ia gluma foarte în serios încă din liceu, când a înființat ṣi condus cea mai bună trupă de umor din oraṣul Siret (ṣi singura de altfel).

Până în prezent a avut peste 150 de show-uri de stand-up în Cluj, Bucureṣti, Râmnicu-Vâlcea, Vama Veche, Buzău, etc. În spectacolulul său te invită într-o călătorie printre stereotipurile ce împânzesc intergalacticul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent ce duce oriunde şi nicăieri.

Cea mai mare satisfacție a sa e că de când s-a aflat că face poante bune îl caută foarte multe balerine.

-------
Intrare: 20 lei
Informatii si rezervari: 077 21 600 31 / http://liveinpuzzle.ro/rezervari

0 comentarii: