Subcarpati a lansat clipul "Rau necesar"

Vineri noaptea, intr-un club plin ochi, Subcarpati a lansat "RAU NECESAR", piesa ce face parte de pe urmatorul album – PIELEA DE GAINA, care va fi lansat in vara acestui an la Street Delivery Bucuresti.
Hypno: "Clipul este un "trip" pe care l-am avut cand am ascultat prima data piesa (inca era schita) si care, in acel moment, era format din niste lumini, cateva dungi si o nicovala. Pe masura ce Bean mai adaugaelemente in piesa mi se generau si mie alte idei".


Bean:"Multumim Hypno, Panda, Ate, Andrei Balasoiu, Victor si Mandru. Multumim Sound Choir. Ei sunt doar o parte dintre oamenii ce ne ajuta sa ne indeplinim visele, adica de a fi o trupa in toata puterea cuvantului, cu idei muzicale corecte, cu idei video corecte. Si cand cele doua sufla in aceeasi directie, simti ca iti raspund zeii la rugaciuni".


Piesa este pseudo-cover dupa Roy Ayers - We live in Brooklyn


Subcarpati: "Multumim tuturor fanilor care au venit aseara la lansarea clipului. Ne pare rau pentru cei care nu au reusit sa intre, dar recuperam la vara, la Street Delivery, cand vom lansa albumul PIELEA DE GAINA".


Echipa care a lucrat la clip:
Regia: Hypno
ATE - DOP, mANDRU 1ST aD, Alina - make up
Postproductia - Comitet: Panda, Andrei Balasoiu, Victor Dimitrovici
Octavia Belintan - fonturi

0 comentarii: