Toulouse Lautrec a lansat "Nu se termina asa", o piesa despre Radio Guerrilla

Trupa Toulouse Lautrec a lansat luni, 17 februarie, la Radio Guerrilla în cadrul Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban,  piesa NU SE TERMINĂ AȘA. 

"Piesa NU SE TERMINĂ AȘA este despre Radio Guerrilla. Considerăm că e o mentalitate și un mers normal într-o țară care n-a mers normal până acum. Cu alte cuvinte, piesa este despre viață, în general, și despre dragoste, în particular. Pentru noi, nu se termină așa chiar dacă se termină așa”, au declarat băieții la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban, care mai spun că piesa are titlu premonitoriu și este dedicată prietenilor dragi din Radio Guerrilla. 

Despre Toulouse Lautrec
“Daca te uiți la “catapeteasma”, deloc sfântă, a muzicii românești, observi că trupa Toulouse Loutrec ocupă acum locul Sfintei Treimi a rock-ului alternativ” - Bogdan Serban, realizator Guerrilive Radio Session.
Toulouse Lautrec a lansat în octombrie 2013 albumul – Extraordinar, considerat "albumul anului" de către site-ul de specialitate muzicisifaze.com

Despre Guerrilive
Emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban - www.fb.com/guerrilive - are loc în fiece luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio – www.eliberadio.ro si video - www.fb.com/radioguerrilla)

Despre Bogdan Serban
Introspect, articulat, decibeli, dicție, entuziast, trupă, playlist, reacțiune, transparent, revoltat, cultura, improvizație, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, buclă, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig ... restul e radio.

Despre Radio Guerrilla
Mințile deschise deschid minți. Mințile deschise deschid minți, care deschid minți, care deschid minți, care deschid minți. Radio Guerrilla deschide minți din 2004.

0 comentarii: