Alternativa @ Expirat - Concert: Red's Queue

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 28 mai – Concert: RED’S QUEUE

 
Alternativa se întâmplă pentru ultima oară în acest sezon în Expirat, pe scena din strada Brezoianu nr.4, miercuri 28 mai, seara.
 
Pentru ultima ediţie am invitat în „spotlight” o trupă relativ proaspătă, cu atitudine, cu „Mozaic Rock” trecut în dreptul ocupaţiei pe acte şi cu un set-list format atât din piese proprii cât şi din cover-uri rearanjate „cu cap”: RED’S QUEUE.
 
Red’s Queue sunt live de la 10 seara, King Size Drinks-urile sunt la bar de la 9 la 11, iar playlist-urile Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, intră în efect după concert.
 
Despre Red’s Queue:
 
Red’s Queue sunt o trupă, cumva, dar nu tocmai, „entry-level” pe scena locală, formată în 2009 şi care îi are în componenţă pe Dragoş – chitară, voce, Purice - tobe şi Flamă - bass.
Pe scurt, trei tineri care cânta „Mozaic Rock”, un stil personalizat care combina Rock-ul cu diverse influenţe Pop, Reggae, Funk, Drum&Bass.
Red’s Queue au zece piese proprii, un album în pregătire şi cover-uri de la Arctic Monkeys, Muse, John Newman, Queen, RHCP, Imagine Dragons, Timpuri Noi sau Vama Veche în repertoriu, pe care se pregătesc să le cânte în Expirat, pe 28 mai, la ultima ediţie de Alternativa din sezon, pentru un public energic!
 
Red’s Queue se urmăresc pe: www.facebook.com/red.squeue
 
RSVP: www.facebook.com/events/797843060226061
 
Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: