Invitati speciali la concertul de lansare TiPtiL – „Colaj”



Invitații speciali ai concertului prin care TiPtiL lansează primul album de studio, „Colaj”, sunt solistul Marcel Lovin și acordeonistul Fernando Mihalache. Cei doi vor cânta alături de formație pe scena Studio Hermes, în data de 22 mai 2014, ora 22:00, în clubul din strada Șelari 16.


Albumul „Colaj” a fost înregistrat în studiourile SAE Bucharest și FAT Music, fiind mixat și masterizat de Tudor Olaru. Grafica materialului îi aparține lui Alexe Popescu, iar fotografiile sunt semnate de Mihai Barbu.  

BuFu, de la Cheia Soul, este invitat pe acest disc, pentru piesele „Cu capu-n nori” și „Express yourself”. Toate compozițiile incluse pe album poartă semnăturile membrilor trupei (actuali și mai vechi), iar primul single, „Imaginea ta”, beneficiază de un videoclip semnat Tudor Olaru, care a fost lansat în prima jumătate a lunii mai.

TiPtiL, trupă înființată în anul 2009, înseamnă: Bujor Stoicovici (bas, contrabas), Cristian Crețu (chitară electrică și acustică), Ciprian Moisescu (baterie), Ioana Constantin (voce) și Silvana Helal (voce). 

0 comentarii: