Question Mark: Masked Toys - 23 mai



Vineri, 23 Mai, trupa Masked Toys va invita sa luati parte, in Question Mark, la un eveniment inedit pentru trupa bacauana, avanpremiera clipului ”With you ... Without me”.
Dupa concert AlterNights.

Ce este inedit la acest clip? Prezinta prima piesa acustica marca Masked Toys, o piesa in care au incaput doar chitara rece, vocea si sentimentele.

Evenimentul de vineri va fi un preview intr-un cadru mai familiar, curiosii nerabdatori fiind invitati sa se alature trupei, sa interactioneze si sa se bucure si de o scurta cantare 'la rece'.
Aventura inceputa in 1993 de doi studenti entuziasti (Sorin Antohi - bass si Bogdan Simion - chitara) a renascut in 2011 intr-o formula intregita de Sergiu Dimidof (tobe), Lucian Anghel (voce) si Bogdan Stanciu (chitara). Finalisti ai Wacken Metal Battle 2012, ai festivalului Rock in Parc 2012 si castigatori ai locului intai la Posada Rock 2013, Masked Toys se remarca prin sinceritate, spirit si concerte memorabile.

”With you ... Without me” e o explorare introspectiva a unor stari de care in cele mai multe dintre cazuri nu suntem constienti, iar daca le constientizam, cei mai multi dintre noi le lasam sa lancezeasca in noi pana la alterarea completa a noastra si a tot ce e in jurul nostru.

Masked Toys virtuali: https://ro-ro.facebook.com/masked.toys.official

Ora 20:00
Intrarea libera.
RVSP: https://www.facebook.com/events/680364402011538/

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: