Billy Idol: Ultimele 100 de bilete la Golden Ring

Biletele Golden Ring pentru concertul veteranului punk rock Billy Idol la București sunt pe cale de epuizare. În acest moment, mai sunt disponibile 100 de bilete în secțiunea din imediata apropiere a scenei. Pe 29 iunie, Billy Idol & Co. promit un show de zile mari la Arenele Romane din Capitală. Concertul este organizat de Events. 

Rockerul a anunțat în urmă cu câteva zile pe contul său oficial de Twitter că o parte din încasările concertului său din Serbia, care va avea loc pe 25 iunie la Belgrad, vor fi donate unui fond de ajutorare a victimelor inundațiilor. Începând cu data de 7 iunie, Billy Idol & Co. iau la rând festivaluri faimoase din metropolele europene (Swedish Rock Festival - Solvesborg, Rock in Roma, Open Air Hessentag, Belgrade Calling) în total 18 destinații din 13 țări. Caravana turneului oficial va străbate întreaga Europă pâna la începutul lunii iulie, și noi date urmează a fi adăugate la IDOLEUROTOUR. După turneu, starul se retrage în studio pentru a finaliza înregistrarile pentru următorul album, care va purta numele de ”Kings & Queens of the Underground”.

Superstarul britanic a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV și e pe locul 55 în topul VH1 al celor mai sexy 100 de artiști din întreaga lume. A fost dat afară de la cercetași la vârsta de 10 ani. S-a lăsat de studii  – a abandonat cursurile Universătății Sussex după numai un an. E vegetarian, și, se pare, predispus accidentelor. În timpul filmărilor la videoclipul ”Eyes without a Face”, a fost temporar fără vedere, din cauza supraîncălzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmările pentru ”Craddle of Love”, era paralizat de la brâu în jos ca urmare a unui accident serios de motocicletă. ”Rebel Yell”, cea mai iconică piesă a sa, i-a fost inspirată de o petrecere dată de colegii de la Rolling Stones (Mick Jagger în casa lui Ronnie Wood). A fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generația X din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981 (trupă în care au activat și Susan Dallion - Siouxsie Sioux, ulterior vocea Siouxsie & the Banshees, și John Simon Richie, ulterior Sid Vicious de la The Sex Pistols). Apoi a decis să își încerce norocul în America. Moment în care s-a cuplat cu Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit după hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” "Flesh For Fantasy," “Hot In the City,” "Eyes Without A Face," and "Cradle of Love" și multe altele.

Până în preziua concertului de la București, biletele sunt disponibile la prețurile de 160,5 lei (Regular) și 214 lei (Golden Ring). Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei, iar biletele Golden Ring la prețul de 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Un eveniment recomandat de Rock FM si susținut de Prima TV.

0 comentarii: