Vali Umbra si-a lansat noul single cu tot cu videoclip

Vali Umbra (Subcarpati) si-a lansat luni seara noua piesa single de pe recentul album OBSERVATORUL BABA NOVAC – ADN cu Bean MC.


“Frica este cea care ne protejeaza de pericol. Frica este sanatoasa, pana la un punct, in momentul in care devine irationala, devine un dusman. Piesa ADN se refera la acea frica pe care unii oameni o au fata de acel neobisnuit nou. Prin aceasta piesa, realizata in stilul Grime, imi doresc sa spargem bariera clasicului prin aducerea unui aer fresh in vizualul, dar si in muzica din zona de hip-hop”, spune Vali Umbra despre piesa.

Videoclipul piesei a fost realizat de echipa ''VALEA'', formata din: Ionut Negrila, Tibi Tircomnicu, Mihai Calota, Andrei Dragota, Cosmin Sandu, clip filmat in padurea din Valea Ursului (Arges).

“S-a filmat cu voie buna, cu un generator si cu lumini, filmarile avand loc pe parcursul noptii”, mai spune Vali.

Vali Umbra si Bean MC au mai scris si inregistrat piese Grime in ultimii 3 ani, una dintre cele mai cunoscute fiind ''Sa ploua'', aceasta fiind, de altfel, si prima piesa Grime in care Vali Umbra a aparut intr-un cypher organizat de Bro News, alaturi de Vlad Dobrescu, Bean MC, AFO, EZEKIEL, Subsemnatu & Chimie.

0 comentarii: