Joc urban - Vânătoarea de literatură polonă

Sâmbătă, 17 mai, vă invităm la „Vânătoarea de literatură polonă”, un joc urban educativ și interactiv, al cărui scop este de a promova cultura polonă în rândul tinerilor bucureșteni. Dacă vreți să petreceți câteva ore în aer liber alături de prieteni, să descoperiți locuri noi și să vă puneți creativitatea în valoare, vă așteptăm să vă înscrieți la vânătoare!

La „Vânătoarea de cultură polonă” se pot înscrie echipe de minimum două și maximum patru persoane, fiind necesar ca cel puțin unul dintre membrii unei echipe să aibă vârsta majoratului. Înscrierea se poate face prin e-mail, la adresa bucuresti@instytutpolski.org, unde trebuie trimis numele echipei, dar și numele membrilor acestuia. 

„Vânătoarea de cultură polonă” este un joc urban care funcţionează pe principiul concursurilor de tip treasure hunt: participanții împărțiți în echipe trebuie să parcurgă un traseu prestabilit, pe parcursul căruia trebuie să îndeplinească o serie de probe. „Comorile” astfel descoperite constau în cunoștințele dobândite pe parcursul concursului și în cele câteva ore petrecute alături de prieteni, participând la o activitate distractivă. Bineînțeles, cele mai creative și perspicace echipe vor fi răsplătite la finalul competiției cu premii surpriză.

Regulamentul jocului urban
„Vânătoarea de cultură polonă” este unul dintre evenimentele conexe organizate cu ocazia Târgului Internațional de Carte Bookfest, la care Polonia este invitat de onoare.

0 comentarii: