Concert Lunafly: doua categorii de bilete sold out



Trio-ul de senzatie sud-coreean de la ora actuala –LUNAFLY-,  soseste in Bucuresti pentru un show fierbinte sustinut pe data de 25 iulie la Teatrul de Vara Herastrau. Formatia ajunge mai devreme cu o zi decat  a fost programat initial, din cauza traficului aerian, a anuntat managementul LUNAFLY.
Un alt element de subliniat este faptul ca PARTY BALTTLE DANCE se va desfasura in ziua de 24 iulie, tot in Bucuresti! Mai multe detalii in curand!
Inca din prima zi de la punerea in vanzare a biletelor, un numar impresionant de fani si-au aratat intereseul pentru acest concert. Astfel, categoriile Fan Sign si Sound Check deja se apropie de sold out. Grabiti-va!

De asemenea, KOMPAS EVENTS ROMANIA si Mall4art, organizatori oficial ai evenimentului, in parteneriat cu organizatia SARANG HANGUK, au placerea sa va mai anunte cateva informatii importante cu ocazia show-ului LUNAFLY in Romania. Reprezentantul SM TOWN va sosi in Romania, special pentru acest eveniment. Prezenta oficialului SM TOWN la concert ne va obliga sa cream o atmosfera de neuitat, asa incat participarea fanilor k-pop va trebui sa fie una la inaltime, toate acestea fiind un factor decisiv in organizarea unui viitor sau viitoarelor concerte k-pop in Romania.
De reamintit ca pentru prima oara fanii k-pop din Romania sunt asteptati la un eveniment total dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate se va desfasura pe 24 si 25 Iulie la Bucuresti si va include o varietate de manifestari artistice si de divertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul si multe alte surprize.

Trio-ul alcătuit din Sam, Teo şi Yun, a atras atenţia fanilor K Pop şi producătorilor muzicali din întreaga lume, graţie modului în care îmbină K-Pop-ul cu elemente de pop clasic şi cu elemente acustice.


Debutul LUNAFLY a avut loc în septembrie 2012, cu mini-albumul “Super Hero”. Luna decembrie le-a adus cele dintâi realizări importante pe piaţa muzicală: primul show în Japonia, încheiat în urale, şi lansare, într-un timp foarte scurt a două single-uri şi videoclipuri  “Clear Day, Cloudy Day” şi “Day By Day”. În anul 2013 acensiunea trioului ce a pătruns ca o tornadă pe scena K Pop a continuat, cu prezenţa trupei în showul TV “M! Countdown”, o producţie live grandioasă, dedicată idolilor genului of K-Pop, difuzat de Mnet Corea.
Cei trei băieţi carismatici, creativi şi plini de talent afişează o imagine ce îi diferenţiază de restul grupurilor k pop, care i-a ajutat să îşi câştige un public fidel şi dedicat. În cinstea admiratorilor, trioul a pus bazele fan clubului oficial “Lukies”  tot în cursul anului trecut.
În prezent LUNAFLY se află în turneul de promovare al albumului “Fly To Love” lansat în martie 2013.
 
Pentru concertul LUNAFLY din 25 iulie mai sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
Categoria VIP – 200 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign), acces la Party Battle Dance * şi vizonarea concertului din zona VIP situată în faţa scenei
Categoria Fan Sign – 150 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign) şi vizionarea concertului din zona VIP situată în faţa scenei (aproape de SOLD OUT)
Categoria Sound Check – 100 lei; Biletul include acces la probele de sunet şi vizionarea concertului din zona Soundcheck  (loc pe scaun) (aproape de SOLD OUT)
Categoria Normal Ticket – 75 lei; Biletul ofera acces general, în zona Normal Circle (loc pe scaun)
Biletele se găsesc în Librăria Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro
 
Party Battle Dance
Party Battle Dance este o competiţie rezervată trupelor de street dance din Europa. Înscrierile se primesc pe adresa contest@kompasevents.ro iar regulamentul concursului va fi disponibil în curând. Concursul se va desfăşura la Bucureşti, pe 24 iulie. Trupa câştigătoare va deschide concertul LUNAFLY şi va lua masa alături de cei trei artişti coreeni.
Deţinătorii de bilete VIP vor avea acces atât la concurs cât şi la dance party-ul care va urma după desemnarea câştigătorului.
Concertul va începe la ora 21.00 iar porţile se deschid la ora 19.00.
 
Excursie la SEUL pentru un deţinător de bilet!
Prin tragere la sorţi unul dintre posesorii de bilet pentru concertul LUNAFLY din 26 iulie va avea şansa unică de a vizita Seulul, oraşul considerat punctul 0 pentru scena K Pop! La extragere vor fi incluse biletele din toate categoriile de preţ, iar câştigătorul va fi anunţat în ziua concertului.

0 comentarii: