E.M.I.L. va canta in premiera 5 piese noi la Guerrilive Radio Session



Înainte de demararea unui mini turneu în 5 orașe din România, chiar la 5 ani de la lansarea ultimului album, băieții de la EMIL trec, luni, 26 mai, pe la Guerrilive Radio Session pentru a ne cânta și nouă 5 piese nou-nouțe. Piesele fac parte de pe viitorul album I M E N S, programat să apară în acest an.

Cu turneul care are loc în iunie - School’s Out For Summer - E.M.I.L. vine în întâmpinarea elevilor care au de dat bacul şi a studenţilor aflaţi în sesiunea de vară, pe principiul Ai carte, ai party!

Mai multe detalii despre trupă și proiectele acesteia, puteți afla luni, doar la Radio Guerrilla, de la Bogdan Șerban, maestrul de ceremonii al emisiunii Guerrilive Radio Session și băieții de la E.M.I.L.

Despre
Guerrilive

Emisiunea  Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban are loc în fiece luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio –www.eliberadio.ro și video - www.fb.com/radioguerrilla)
Despre Bogdan Serban
Introspect, articulat, decibeli, dictie, entuziast, trupă, playlist, reacțiune, transparent, revoltat, cultură, improvizație, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, buclă, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig, ... restul e radio.
Despre Radio Guerrilla
Mințile deschise deschid minți. Mințile deschise deschid minți, care deschid minți, care deschid minți, care deschid minți. Radio Guerrilla deschide minți din 2004.

0 comentarii: