Alt Shift Official Opening

Daca ati gustat macar o data deliciile culinare de la Shift (www.shiftpub.ro) sau daca ati auzit de concertele si party-urile memorabile din Control (www.control-club.ro), echipa din spatele celor doua stabilimente are onoarea sa va invite sambata 13 septembrie, ora 22:00 la deschiderea oficiala a celui de-al treilea loc din portofoliu, bistro-ul Alt Shift.

Alt Shift este cumva conceptual la intersectia celor doua locatii pomenite mai devreme. Se afla la etajul clubului Control, intr-o cladire istorica de traditie, care inca din 1929 a gazduit restaurante celebre in diverse perioade, “Maior Mura”, “Modern” sau “Berlin”, locuri prin care au trecut de-a lungul timpului personalitati ca Petre Ţuţea, Mircea Eliade, Emil Cioran, Cezar Petrescu, Camil Ressu sau Constantin Brancusi. La Restaurantul Modern cânta și Grigoras Dinicu, unde era ascultat de dirijorul și compozitorul Ionel Perlea și uneori de insusi George Enescu.

Meniul este identic cu cel de la Shift iar decorul, realizat de Lama (www.lama.ro) ramane in povestea “Berlin”, reimaginata si interpretata la standardele actuale. In perioada calda a anului Alt Shift-ul imparte cu clubul Control gradina superba renovata complet in vara aceasta tot cu ajutorul celor de la Lama.

www.altshift.ro

Bucataria este deschisa toata noaptea!
Toate bunatatile din noul meniu Shift au discount 20%


FB event: https://www.facebook.com/events/730732773642953

0 comentarii: