NU'EST concerteaza la Bucuresti pe 29 noiembrie

Romanian K-POP Fest prezinta evenimentul anului: NU’EST concerteaza la Bucuresti pe 29 noiembrie la Arenele Romane (indoor)
  
Dupa succesul fulminant al concertelor LED APPLE si LUNAFLY febra K-Pop cuprinde din nou Romania, gratie unei confirmari de senzatie: NU’EST concerteaza la Arenele Romane din Bucuresti, pe 29 noiembrie, in cadrul turneului „Re:SPONSE EUROPE TOUR”!
 
NU’EST este cel mai mare nume al industriei muzicale din  Coreea invitat pana in prezent in tara noastra, de aceea fanii genului sunt invitati sa isi arate devotamentul participand masiv la acest show extraordinar si creand o atmosfera fara precedent.
 
Prin acest eveniment vrem sa impunem in mod incontestabil Romania ca destinatie pe ruta turneelor K-Pop si sa facem  un pas decisiv in directia aducerii in tara noastra a artistilor K-Pop de mare calibru,” spun organizatorii.
 
Pentru o experienta completa, concertul va fi precedat de un concurs de dans, K-POP Cover Dance Contest, al carui mare premiu va fi inmanat de NU’EST. Concursul va avea loc pe 28 noiembrie. Detalii despre K-POP Cover Dance Contest si despre conditiile de participare vor fi publicate in curand, pe pagina de Facebook Kompas Events.
 
NU’EST s-a lansat pe piata muzicala din Coreea de Sud in anul 2012 si a avut un parcurs exploziv, cei cinci baieti numarandu-se in prezent printre cele mai adulate si adorate prezente ale scenei K-Pop la nivel mondial.
 
Trupa  a debutat in martie 2012 cu single-ul „Face”, de pe mini albumul cu acelasi nume. Piesa are un important mesaj social, militand impotriva gesturilor de intimidare in scoli. Cei 5 baieti au adus rapid numele NU’EST in atentia si in inima publicului, prin intermediul reality showului "Making of a Star: NU'EST Landing Operation". Dupa doar cateva luni, in iulie 2012,  popularitatea trupei crescuse atat de mult, incat fiecare dintre baieti a  dobandit statutul de Ambasador al Asociatiei National de Scouting din Coreea de Sud, organizatie ce vizeaza promovarea unui comportament social responsabil, in randul adolescentilor. In aceeasi luna a iesit pe piata mini albumul „Action”.
 
Succesul NU’EST s-a extins rapid dincolo de ocean, astfel ca in luna decembrie trupa a concertat in Statele Unite, in cadrul K-CON, cea mai mare conventie K-Pop din Vest. Tot inainte de finalul anului 2012 NU’EST a devenit vectorul de promovare al  meniului „Happy Nation”, lansat de Mc Donald’s.
 
Prima parte a anului 2013 a insemnat pentru NU’EST lansarea mini albumului „Hello”, cel mai bine vandut material al formatiei, pana in prezent. Iar in toamna aceluiasi an aplombul creativ al tinerilor muzicieni s-a concretizat sub forma mini albumului „Sleep Talking”.
 
In anul in curs cariera trupei si-a continuat parcursul fulgerator. Intrand pe piata din China si lansand primul full length – „Re:BIRTH”.  Materialul oglindeste maturizarea trupei si angajarea pe o noua directie muzicala, iar iesirea albumului pe piata a fost insotita de lansarea video clipului „Good Bye Bye”. 

 
Pentru concertul din 29 noiembrie de la Arenele Romane (indoor) se pun in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Fan Sign – 250 lei ( acces la fan sign si K-POP Cover Dance Contest, pozitionare in fata scenei)
VIP – 150 lei (K-POP Cover Dance Contest, pozitionare in fata scenei)
Normal – 100 lei


Detinatorii biletelor Fan Sign si VIP au acces la K-POP Cover Dance Contest, unde va fi prezenta si trupa NU`EST, care va inmana premiul trupei castigatoare.

 
Biletele se gasesc in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online prin www.bilete.ro (E-bilet: bilet virtual transmis prin e-mail).    
 
Vanzarea biletelor va incepe in noaptea de joi 18 septembrie spre vineri 19 septembrie, ora 0.00.
 
Evenimentul este oferit de KOMPAS EVENTS ROMANIA si Asociatia Culturala Mall4Art.

0 comentarii: