Amorphis, primul mare headliner confirmat pentru Metalhead Meeting 2015

AMORPHIS este primul mare headliner confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc intre 12 si 14 iunie 2015, in Bucuresti. Editia din 2015 a festivalului va avea, in premiera, trei zile si se va desfasura intr-o locatie ce va fi anuntata in curand.
 
AMORPHIS se alatura lineup-ului format pana acum din Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.
 
Organizatorii doresc sa multumeasca, intai de toate, celor din public. Extinderea festivalului este posibila doar datorita sustinerii acestora, METALHEAD Meeting avand posibilitatea de a ajunge unul dintre cele mai mari evenimente rock si metal din Estul Europei.

Formata in 1990, AMORPHIS implineste anul viitor 25 de ani si promite sa aduca la Bucuresti piesele care i-au facut celebri, intr-un show de 90 de minute care va trece prin toate cele 11 albume ale trupei.  Cu majoritatea versurilor inspirate din poemul epic finlandez Kalevala, trupa combina folk-ul cu gothicul, doom-ul sau heavy metalul melodic. Piese precum Black Winter Day, Silver Bride, Better Unborn, Silent Waters, You I Need  sau House Of Sleep vor fi auzite cu siguranta la Bucuresti, unde AMORPHIS promit sa ofere un show exceptional.
 
AMORPHIS este o trupa emblema, a carei nume, ales in 1990 de catre Esa Holopainen, pare ca a fost predestinat. Pornind ca o trupa death metal, AMORPHIS si-a urmat doar propria viziune. Intrebat la cateva luni de la formarea trupei daca va fi dispus sa schimbe directia muzicala, pentru a se adapta unor tendinte noi, Esa Holopainen a declarat: "Ne vom schimba stilul doar daca vom reuși sa cream ceva propriu." Declaratia a fost emblematica pentru trupa, care a reusit sa se reinventeze  aproape cu fiecare nou album si care isi provoaca continuu fanii sa uite prejudecatile legate de genuri muzicale, și, in pofida tuturor schimbarilor,  nu se pleaca in fata compromisului.
Dupa ani de absenta, AMORPHIS revin in Romania in cadrul METALHEAD Meeting 2015, unde promit sa ofere o prestatie fara cusur.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:


- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)

- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )
Organizatorii au pus in vanzare si pachete prin care fanii pot vedea ambele editii METALHEAD Meeting (2014 bis – 27 septembrie – Paradise Lost, Finntroll, GOD si multi altii dar si 2015) cu discount de 20%, la urmatoarele preturi, disponbile doar pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBIlet.

 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Acces General - 159 lei
 - pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Golden Circle - 229 lei

Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:

- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC

In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.

Un eveniment METALHEAD 

www.facebook.com/METALHEADMeeting

0 comentarii: