Finntroll, HateSphere si Profane Omen canta la Timisoara, in Daos, pe 26 septembrie

Vineri, 26 septembrie, de la ora 20:00, cu o zi inainte de METALHEAD Meeting 2014 bis, FINNTROLL vine la Timisoara sa sarbatoreasca 10 ani de la lansarea celui mai de succes album al trupei, “NATTFODD”, in club Daos!

Alaturi de finlandezii de la Finntroll, pe scena vor urca trupele HATESPHERE (thrash metal) din Danemarca si Profane Omen  (melodic death metal) din Finlanda.

Facebook Event: www.facebook.com/events/510492745744104/

Showul face parte din turneul “Celebrating 10 years of NATTFODD”, turneu ce ii aduce pe FINNTROLL din nou in Romania cu doua date: Timisoara pe 26 septembrie si Bucuresti, 27 septembrie cu Paradise Lost la METALHEAD Meeting.

Biletele pentru concertul FINNTROLL, Hatesphere si Profane Omen pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in reteaua de 30 de magazine fizice din toata tara (Uman, Senia si Perfect Tour – adrese aici www.iabilet.ro/retea)  dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele pot fi gasite si la bar la Club Daos.

  Biletele costa 40 de lei in presale si 50 de lei in ziua concertului la intrare

Un eveniment METALHEAD!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741 272 967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri)

0 comentarii: