Lichidari de stoc si articole noi in magazinele online Manowar

Cele doua magazine online ale trupei MANOWAR - The Kingdom Of Steel U.S si The Kingdom Of Steel Europe, anunţa lichidari de stoc si includerea in oferta de produse a unor articole noi!
 
Lichidarile de stoc incep de la 0.99 USD (0.75 EUR) si ambele magazine ofera GRATIS un steag, la cumpararea unor anumite modele de tricouri MANOWAR!
In plus, fiecare comanda va fi insoţita de un CADOU surpriza, constand intr-un alt produs oficial. Promoţia este valabila intre 19 si 26 septembrie, in limita stocurilor disponibile. 
 
Magazinele Kingdom Of Steel din Europa si SUA si-au diversificat oferta cu cateva noi modele de tricouri. Articolele recent adaugate pot fi vizualizate pe linkurile de mai jos:
 
KOS SUA.: http://bit.ly/1rkOEW8
KOS EUROPA: http://bit.ly/Zu7xLr

Ofertele pot sa varieze de la un magazin la altul.
 
Magazinele Kingdom Of Steel sunt singurele autorizate sa comercialize produsele oficiale MANOWAR si ambele expediaza produsele oriunde in lume. Orice produse MANOWAR vandute pe alta cale (cu excepţia celor de la standul de merchendise din turneu) sunt neautorizate, adica ilegale.
 
Fanii pot sa semnaleze prin mesaje trimise pe adresa frontrow@manowar.com, locurile in care au vazut produse MANOWAR contrafacute.
 
Toate produsele cumparate de pe The Kingdom Of Steel sunt eligibile pentru programul de loialitate numit Valhalla. Detalii despre acesta se gasesc pe: http://www.thekingdomofsteel.com/valhalla/

0 comentarii: