Colectiv: Vali Umbră - vineri | Lansare Silent Strike - sâmbătă



26.09.2014 – VALI UMBRĂ – VLAD DOBRESCU – DJ SAUCE | Bean – AFO – Power pe Vinil
Colectiv, Tăbăcarilor 7, la Piața Bucur
Bilet: 10 lei.

VALI UMBRĂ, unul dintre membrii familiei Subcarpați aduce “OBSERVATORUL BABA NOVAC”, primul material solo din carieră, la COLECTIV, alături de VLAD DOBRESCU (DJ set) și DJ SAUCE.

Invitați:
BEAN | AFO | POWER PE VINIL

Despre OBSERVATORUL BABA NOVAC:
“Albumul este o cronică hip hop a ultimilor 4 ani din viața mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, călătorii, concerte și amintiri” – Vali Umbră
“Locul unde s-a înregistrat albumul a fost comparat cu un observator în care ne-am format puncte de vedere și viziuni cât mai clare asupra industriei muzicale” - Bean de la Subcarpați, unul dintre producătorii albumului.
Pe album apar: AFO, Bean, Infinitu`, Power pe vinil, Etalosed și Gonza – omul cu care s-a apucat de hip hop în anul 2000, sub numele de OSP la 3+1.
*albumul se potate descărca de pe www.subcarpati.com.
-> https://www.youtube.com/watch?v=SF3RRCgM_F8

Pe Vlad Dobrescu foarte mulți îl asociază cu CTC, binecunoscuta trupă de hip-hop înființată la sfârșitul anului 1999, în formula “L Doctor, Deliric 1, Vlad Dobrescu și DJ. Paul”. Trupa CTC a pus bazele primului label independent de hip-hop, “Facem Records”. În 2005, CTC lansează la casa de discuri Roton primul lor album, LP-ul “Dificultăți Tehnice”, "un material non-conformist cu o puternică tentă revoluționara anti-sistem". Opt ani mai tarziu, Vlad Dobrescu își lansează primul album solo, în opt decembrie. Conține 13 melodii, în colaborare cu: Deliric 1, DOC, Carbon, Aforic, Nwanda, Raku, Pietonu', Flou Rege, Norzeatic. Singurele piese care beneficiază momentan de videoclipuri sunt ”Insomnii”, “Oameni ca mine” și “Globul de cristal”.
-> https://www.youtube.com/watch?v=ADS9Pgeoc3g

DJ Sauce aka Toma Paul Alex s-a apucat de muzică după ce, prin 2005/2006 l-a văzut pentru prima dată pe Kid Koala la București și și-a zis: “gata, asta vreau să fac!”. O lună mai târziu și-a achiziționat două platane Tehnics, a împrumutat un mixer de la “eroul din Târgu Mureș, Dan Bazix”. De aproximativ cinci ani colaborează cu “Facem Records” și îi place să pună muzică cu DJ K-lu. Detaliul de pe urmă suntem siguri că-l știați deja.
-> https://www.youtube.com/watch?v=JkfALEHU7G4

Bilet: 10 ron
Colectiv: noi și voi!

27.09.2014 – Lansare SILENT STRIKE – Carousel EP | Dan Basu – vizuale | Călin – warm-up | Afterparty: RE:ACTIV cu LEO
Colectiv, Tăbăcarilor 7, lângă Piața Bucur
Bilet: 15 lei

Pe deja tradiționala dată de 27, în cazul de față: septembrie, producătorul Silent Strike lansează ”Carousel”. Acesta marchează un prag important din cariera sa, fiind al zecelea material în completarea discografiei sale și al doilea pe anul acesta, după ”Simtetizator”. 
EP-ul conține șase piese, dintre care una este o colaborare cu violoncelista americană Sam Rae.

EP-ul a fost lansat de ziua ”autorului”, ca o formă de răspuns la gândurile bune ale fanilor, amintind și de lansarea piesei ”27”. 
Accesați BandCamp, unde poate fi ascultat și cumpărat: 
https://silentstrike.bandcamp.com/

Producătorul român este cunoscut pentru influențele sensibil-instrumentale ale muzicii sale electronice, precum și pentru numeroasele sale colaborări inedite cu artiști variați. Puteți citi mai multe pe pagina muzicianului, iar noi vă așteptăm cu drag la concertul de lansare ”Carousel”, care va fi completat de proza vizuală a lui 
Dan Basu.

Afterparty - RE:ACTIV cu LEO

Reacția firească la tot ce se petrece în jurul nostru este să dăm drumul alternativului din lesă. Să îl lăsăm să dicteze, așa cum este corect, petreceri cu gust și bun simț muzical, să cearnă ce e de cernut și să aplaude ce e de valorificat. Oaza muzicală cu responsabilitate estetică se retrage în Colectiv, unde sunteți așteptați în fiecare sâmbătă sub atenta îndrumare a îndrăgitului Leo. Prin alternativ sperăm că nu înțelegeți altceva decât preaiubitele indie, electro, și celelalte genuri ce merită un dans cinstit! 

Line-up:
22:00 – Warm-up | Călin
23:00 – SILENT STRIKE cu Dan Basu
00:15 – RE:ACTIV cu LEO
 
Colectiv: noi și voi.
Bilet: 15 lei.
Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela

0 comentarii: