Gabrielle deschide serile "Pure Senses Pure Sounds"

Gabrielle deschide serile “PURE SENSES PURE SOUND” la Fratelli Studios!
Un nou album si un spectacol live inegalabil!

Finlandia PURE SENSES PURE SOUND, Events si Fratelli Studios o aduc in premiera in Romania pe Gabrielle, cea mai buna cantareata britanica de soul, pe 28 octombrie.
Gabrielle inregistreaza in prezent un nou album. Artista este foarte incantata si declara pe pagina sa de Facebook ca “de abia asteapta sa se intoarca pe scena”, cu ocazia lansarii noului material discografic. “Asta este ceea ce stiu sa fac cel mai bine si iubesc muzica mai mult decat orice altceva”, mai adauga ea, cu entuziasm.
Despre nebunia generata de succesul fulminant al single-ul „Dreams”, piesa care a propulsat-o in atentia fanilor din intreaga lume si care i-a adus un loc in Cartea Recordurilor pentru cea mai inalta pozitie ocupata de o melodie de debut, Gabrielle spune cu modestie doar ca piesa e inspirata din viata ei personala. „Facand muzica autobiografica simt ca ii las pe cei ce ma asculta sa inteleaga cine sunt si prin ce trec. Stiu ca multi nu agreaza acest gen de expunere, dar este felul in care m-am exprimat mereu, prin muzica”, declara artista londoneza intr-un interviu. „Nu incerc sa par exhibitionista, este doar felul meu de a fi. E natural, cum mi se intampla ceva, cum imi vine sa scriu despre asta”, conchide solista.

Gabrielle promite fanilor sai un recital senzual de peste o ora, presarat cu piesele care au facut-o celebra precum „Dreams”, „Out Of Reach” sau „Rise”. Dupa Gabrielle, seria evenimentelor FINLANDIA PURE SENSES PURE SOUND va continua cu alte doua dive: Vaya Con Dios si Melanie Fiona, ce vor sustine concerte pe aceeasi scena din Fratelli Studios pe 11 noiembrie si respectiv pe 2 decembrie. Berea Redd’s, devenita deja partener traditional al evenimentelor savuroase, va fi prezenta de asemenea la Fratelli Studios alaturi de comunitatea, in plina crestere, a fanilor Redd’s.
Biletele pot fi achizitionate, in limita capacitatii locatiei (1000 de locuri), la prețul de 200 lei pe concert sau 500 lei in varianta de abonament la toate cele trei evenimente. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas). Biletul nu asigura loc la masa, iar pentru rezervari va rugam contactati office@fratelli.ro.

0 comentarii: