The Mission Circoloco New Era


The Mission - 10 Years Anniversary - readuce sub aripa sa conceptul pe care l-a prezentat publicului roman in premiera in urma cu cinci ani, un concept care a facut inconjurul lumii desi isi are in continuare nucleul la DC 10 Ibiza, un concept in cadrul caruia zeci de DJs s-au facut cunoscuti publicului mondial: CIRCOLOCO.

Circoloco New Era este primul eveniment The Mission care va avea loc la Palatul Bragadiru, intr-o atmosfera de sarbatoare, tocmai pentru ca in acest punct se incheie si seria de petreceri 10 Years Anniversary care au avut loc acest an, la o decada de petreceri The Mission. In premiera in Romania il vom asculta pe unul dintre cele mai asteptate nume - Kerry “Kaoz” Chandler alaturi de “clasici” Circoloco ca Davide Squillace, Clive Henry, DJ W!LD si Willie Graff.

Sambata, 27 noiembrie, de la 22:00: noi, ei si voi. Prima petrecere Circoloco din Romania a fost un eveniment The Mission si a avut loc in February 2005 la club Escape, Bucuresti, si i-a avut ca invitati pe Tania Vulcano, Clive Henry & Cirillo. Puteti urmari cateva filmari din acea seara aici:
http://vimeo.com/themissionro
http://youtube.com/themissionro

ACCESUL PERSONELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!
BILETE:
- 40 lei in avans disponibile la:
- Bilete.ro - prin comanda online, serviciu national si international de online ticketing cu optiunea de livrare la domiciliu;
- SMS 4 Ticket - serviciu de mobile ticketing, mai multe detalii in curand!
- 60 lei la locatie in seara evenimentului;


AFTER HOURS:
The Mission Official After Party
Duminica dimineata, 28 noiembrie - Studio Martin!
Mai multe detalii in curand...

0 comentarii: