Vincent Vinyl invitat de Dj Rushen la Rushours

Miercuri, 20 octombrie, unul dintre cei mai carismatici Dj romani din underground, Vincent Vinyl, revine in atentia publicului fiind invitat sa mixeze in cadrul emisiunii saptamanale “Rushours”, gazduita de Dj Rushen si difuzata de postul de radio ProFM Dance (89,5 FM in Bucuresti).

Vincent iti propune ca pentru o ora sa te lasi pe ritmurile ecclectice ale muzicii si, sa calatoresti intr-o ambianta de poveste pe muzica selectata de el. Imbinarea dintre sunetele de influenta sud-americana, cele italo-germane si hipnoza technoului produs peste Ocean va incanta peste masura gusturile iubitorilor de muzica electro.
Astfel, miercuri, 20 octombrie, incepand cu ora 23:00 fixeaza frecventa radioului pe 89,5 FM sau asculta on-line pe www.profm.ro cea mai noua editie de Rushours gazduita de Dj Rushen ce il va avea invitat pe Vincent Vinyl.
Flyer credit: Laura Sacagiu

Vincent isi incepe cariera muzicala in 2007, odata cu productia melodiei “Il Cuore D’Eli” ce este intial preluata de catre Citybeat Radio (UK) iar ulterior este lansata sub forma de LP de catre netlabelul bulgaresc OUIM.net. In august, acelasi an, Vincent are onoare sa mixeze pe plaja H2O din Mamaia in cadrul evenimentului “ProFM & Snickes DJ Battle” alaturi de Dj Maresh.
Anul 2008, ii aduce prezenta, pentru 8 luni, cu emisiunea saptamanala “City Sounds” pe postul britanic “Citybeat Radio” si un guestmix pentru “Paul van Dyk & Dj Mag Vonyc Sessions”.
In 2009, il gasim pe Vincent prezent la evenimentul “Le Placard Festival” din cadrul festivalului Rokolectiv, cu o prezenta ca invitat in cadrul emisiunii “Rushours” realizata de Dj Rushen pe ProFM Dance, dar si prezenta cu a sa noua proprie productie pentru radio, “Dance on Vinyl”, pe postul britanic VogueFM.
Anul in curs il vede pe Vincent mixand la evenimentele din cadrul circuitului “Le Placard”, astfel el este prezent in cadrul evenimentelor din Franta, Germania, Polonia si Suedia plus mixul din cadrul “Official Morcheeba Warm-up Party” din Shift Pub, Bucuresti.

Despre Dj Rushen:
DJ Rushen este unul dintre puținii producători care au contribuit la mișcarea dance-house din România alături de DJ Andi sau DJ Optik începand cu 2005, atunci când, ajutată de apariția postului de radio de nișă Radio Deea, miscarea Electronic Dance Music din Romania lua amploare. Tot la Radio Deea, Rushen a avut ocazia să-l cunoasca pe John Creamer căruia i-a luat interviu și cu care colaborează pentru proiectele acestuia, precum producții semnate Tom Geiger.
Piesa "Inside" produsa de DJ Rushen in 2007 este primul track pe care apare artista de origine romana Sylvia, dupa desparțirea de trupa A.S.I.A. Piesa a intrat in topul Nielsen al radiourilor din Romania si în topul "Simti Nrgia!".
Din acel moment, pentru DJ Rushen au urmat atât single-uri lansate în Romania cât si EP-uri lansate cu case de discuri din lume pe cele mai cunoscute site-uri de download: www.junodownload.com sau www.audiojelly.com. Anul 2010 i-a adus lui Rushen prezența pe www.beatport.com odata cu EP-ul "French Love" și remixul pentru M.T.C. la "Dirty Glasses".
Dincolo de calitățile de producător, remixer si DJ, Rushen ramâne fidel radioului. Înca din 2007, în fiecare seara de miercuri începând cu orele 23:00, îi puteți asculta setul energic de 2 ore pe ProFM Dance sau 89,5 FM in Bucuresti..
Îi puteți urmări blogul pe http://www.djrushen.ro/ sau pe My Space la http://www.myspace.com/djrushen

0 comentarii: