Kumm concerteaza in Control Club

Joi 28 octombrie, la ora 21.00  in CONTROL:

Desi sigur nu este cazul sa va mai amintim, Kumm este o trupa de rock alternativ originara din Cluj , infiintata in 1997.
 
Aflata intr-un turneu de promovare ce vizeaza Romania, Republica Moldova si Bulgaria, trupa se va opri in Bucuresti, pe 28 octombrie, in CONTROL, inainte de a performa pe scenele unor cluburi din Sofia si Plovdiv (Bulgaria).

Kumm a lansat, pana in prezent, cinci albume de studio (Moonsweat March, Confuzz, Angels & Clowns, Different Parties, Far From Telescopes).

Avand un public romanesc pe care l-au cucerit 'definitiv', ei s-au facut cunoscuti de-a lungul anilor si in partea vestica a Europei , prin numeroase turnee prin Italia si
Germania sau concertand in orase ca Budapesta , Berlin si Freiburg , alaturi de trupe precum Kasabian sau Asian Dub Foundation.

Compozitia trupei s-a schimbat in nenumarate randuri, iar dupa ce Sorin Erhan a parasit trupa la inceputul lui 2010, KUMM  va urca pe scena in formula : Catalin Mocan- voce, chitara; Mihai Iordache - saxofon, Eugen „Oigan” Nutescu - chitara, voce, muzicuta, Kovacs Andras- sintetizatoare, AlexandruMiu- bas,
John Ciurea- tobe.

Intrare concert: 15 lei.
Control club se afla pe , pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.

0 comentarii: