Korn - Lansare oficiala in Romania

Marti 5 octombrie
KORN-III- Remember Who You Are-Lansare Oficiala in Romania
  A&A Records si Bring The Noise te invita in Club Control marti,  5 octombrie 2010,  de la 19.00 pentru lansarea oficiala in Romania a albumului KORN-III- Remember Who You Are. Vei avea ocazia sa vezi in premiera imagini inedite din studio si vei vedea cum  s-a compus, inregistrat, mixat si produs materialul cu numarul noua al trupei.
In plus il vei asculta piese noi de cel mai nou album KORN-III- Remember Who You Are pe care nu ai avut ocazia sa le auzi la concertul magistral al trupei din luna august de la Peninsula .
 KORN– III - Remember Who You Are
Dupa o pauza de trei ani de la lansarea albumului fara titlu (Untitled), trupa californiana Korn se intoarce cu cel de-al noulea album de studio - KORN III – Remember Who You Are.
Discul cuprinde 11 piese noi-noute si a fost produs de Ross Robinson, cel care a produs si primele doua discuri ale trupei.
Tobosarul cu care baietii au inregistrat albumul a fost Ray Luzier, acesta devenind membru permanent in trupa inca din aprilie 2009.
Albumul nu prezinta schimbari majore de sound, discul fiind o continuare a materialului din 2007, insa trupa are pe langa temele si riffurile familiare si aceea sclipire de geniu cu care si-au obisnuit fanii.
Solistul Jonathan Davis declara ca albumul este “simplu” si ca nu este in mai multe straturi ca albumele anterioare, dar ca “ceea ce conteaza este vibe-ul”.

0 comentarii: