Kristal Glam Club prezinta Official David Guetta Afterparty

KRISTAL GLAM CLUB proudly presents: M.A.N.D.Y !
OFFICIAL DAVID GUETTA AFTERPARTY @ KRISTAL CLUB (noua adresa: Sos. Pipera 48)


Te gandesti cum sa prinzi toate evenimentele vinerea aceasta, 15 octombrie? Vrei sa mergi si la David Guetta, la Romexpo, si la Kristal Glam Club la M.A.N.D.Y?
Nu-ti mai face probleme! Am gasit noi solutia. Mergi in ambele parti.
Kristal Glam Club proudly presents THE OFFICIAL DAVID GUETTA AFTERPARTY cu M.A.N.D.Y! La Kristal Glam Club binenteles!
Atentie: Este vorba despre  un AFTERPARTY – afterparty-ul oficial David Guetta, si nu de un afterhours!
Kristal Glam Club se deschide normal, la ora 23.00 si petrecerea se intinde pana tarziu, tarziu in dimineata, alaturi de invitatii nostri speciali: M.A.N.D.Y!
La David Guetta (Romexpo) te intalnesti tot cu echipa Kristal. Suna la 0722.795.184 si rezerva-ti locul in sectorul V.I.P!
Despre M.A.N.D.Y:
Artisti inovatori, berlinezii de la M.A.N.D.Y ocupa cu succes un loc fruntas in topurile internationale de muzica electronica.
Patrick Bodmer and Philipp Jung, aka M.A.N.D.Y., sunt cunoscuti ca DJ dar atunci cand au timp, lucreaza si la numeroase remix-uri. Combina cu talent stiluri diferite si se ocupa de remixuri pentru numerosi artisti pe val, cum ar fi: Roxy Music, The Sugarbabes, The Knife, Royksopp, Tiefschwarz, Rex The Dog.
Alaturi de alti doi prieteni, Arno si Walter (Booka Shade) si de DJ T, , folosind talentele din cercul lor de prieteni. s-au hotarat sa-si faca un label. I-au spus Get Physical Records!
Colaborarea cu Booka Shade pentru Body Language le-a adus consacrarea: piesa a devenit un adevarat imn, a fost votata piesa sezonului in Ibiza si piesa anului in DJ Mag. A urmat Body Language Vol. 1 mix CD, premiat cu MIX CD OF THE YEAR IN DJ MAG si At The Controls, ales CD OF THE YEAR AT RESIDENT ADVISOR UK.
INFO & REZERVARI: 0722795184
TARIF BILETE: 20 LEI PANA IN ORA 00.00 / 40 LEI DUPA ORA 00.00
*ARATA BRATARA (LA MANA) DE LA EVENIMENTUL DAVID GUETTA (ROMEXPO) SI INTRI GRATUIT @ KRISTAL GLAM CLUB!

0 comentarii: